avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizatie de constructie

... am vandut un teren de 430 mp in intravilan acum 1 an de zile, iar acesta zice ca nu poate construi pe el,.... am vreo vina eu acum?!! ma poate acuza de ceva ?, se poate anula Contractul de vanzare cumparare?!!!...va rog un raspuns.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 12:48, 2 August 2010
Pai cum am spus, 15% este POT(procent ocupare teren), dar e important si CUT(coeficient utilizare teren), care ii da si cate nivele poate construi...daca 65 mp sunt numai pe parter e una, daca sunt pe 3 nivele e alta...dar la un POT asa mic, probabil si CUT este mic...si omul poate face maxim P+M, ceea ce ar fi cam putin...poate el visa sa faca un ranch sau vreun palat:P
Este f. importanta deschiderea.
Citi metri l. are deschiderea?
deschiderea e cam 13 m liniari
va poate actiona in judecata insa dupa cum ati formulat dvs problema nu prea are sanse sa obtina rezolutiunea contractului de vanzare-cumparare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construire fara elaborare puz elenamusat1974 elenamusat1974 Buna ziua, Recent am achizitionat un teren intravilan - arabil, in oras, care nu are inca PUZ. Conform PUG aprobat destinatia terenului este M1a - subzona ... (vezi toată discuția)
Plata tva la achizitia unei case - ma incadrez la 5% sau la 19%? blue_spirit blue_spirit Buna ziua, Sunt pe cale sa cumpar o casa (este jumatatea unui duplex). Acum la vanzarea finala au aparut discutii cu proprietarul legate de TVA. As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, doresc să cumpăr un teren intravilan arabil, urmând ... strazi1 strazi1 Bună ziua, Doresc să cumpăr un teren intravilan arabil, urmând să construim o casă pe el in viitorul apropiat. Îmi puteți spune ce acte trebuie să ... (vezi toată discuția)