avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale puiut de societatea
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

puiut de societatea

am o societate comerciala srl cu doi asociati in sectorul 3
vreau sa ii deschid un puit al acestei societati in alt sector tot cu cei doi asociati tot pe acelas cod caen si alte coduri
acesta este sucursala ?
cum se procedeaza?
pot deschie asa ceva ?
sau deschid o alta firma cu cei doi asociati pe acelas cod caen?

Cel mai recent răspuns: gheorghiu.a , utilizator 11:52, 30 Iulie 2010
nu este suficient sa faceti un punct de lucru in sectorul in care doriti?
Dca doriti, pot sa va ajut.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Iulie 2010
Gabriel Trifu, Avocat
NU ASOCIATI NU VOR PUNCT DE LUCRU
VOR CA SOCIETATEA CARE EXISTA DEJA SA FIE SOCIETATE MAMA ESTE IN SECTORUL 3 CARE ARE DEJA PUNCT DE LUCRU IN SECTORUL 4 SI SA MAI AIBA DOCAMDATA UN PUIUT O ALTA FIRMA LE-AM SUGERAT EU IN ALT SECTOR CARE LA RANDUL EI VA AVEA PUNCT DE LUCRU
NU CRED CA ESTE BINE SA ISI FACA SUCURSALA?
SAU POATE SA ISI FACA ASA CEVA?
PE MINE MA DEPASESTE
grup de firme
ASA AM SUGERAT SI EU ALTA FIRMA
SI CU PRIMA FIRMA VOR FI UN GRUP DE FIRME CU ACEASI ASOCIATI
bojancarmen a scris:

NU ASOCIATI NU VOR PUNCT DE LUCRU
VOR CA SOCIETATEA CARE EXISTA DEJA SA FIE SOCIETATE MAMA ESTE IN SECTORUL 3 CARE ARE DEJA PUNCT DE LUCRU IN SECTORUL 4 SI SA MAI AIBA DOCAMDATA UN PUIUT O ALTA FIRMA LE-AM SUGERAT EU IN ALT SECTOR CARE LA RANDUL EI VA AVEA PUNCT DE LUCRU
NU CRED CA ESTE BINE SA ISI FACA SUCURSALA?
SAU POATE SA ISI FACA ASA CEVA?
PE MINE MA DEPASESTE

Cred ca cel mai bine ar fi o divizare partiala - ca vorbiti de societate mama

Alte discuții în legătură

Punct de lucru in romania deschis de o societate cu sediu in spania mare mare As vrea sa stiu ce acte am nevoie pentru a deschide un punct de lucru,deoarece mi se cere pentru a prelua marfa din fabrici romanesti.As vrea sa mai stiu cat ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru AntoanelaC AntoanelaC Buna ziua, Sun angajata unei sucursale a unei societati mame straine. Am semnat un contract si sunt obligata sa deschid puncte de lucru in tara. Am fost la ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala germana cu activitate in romania BirsanPaul BirsanPaul Buna ziua, Va expun urmatoarea situatie: O firma germana cu activitate in comercializarea si personalizarea articolelor textile doreste sa inceapa ... (vezi toată discuția)