avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale punct de lucru in Romania deschis de o societate cu ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

punct de lucru in Romania deschis de o societate cu sediu in Spania

As vrea sa stiu ce acte am nevoie pentru a deschide un punct de lucru,deoarece mi se cere pentru a prelua marfa din fabrici romanesti.As vrea sa mai stiu cat m-ar costa toate actele si alte taxe.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 21:33, 5 Septembrie 2010
hotararea AGA de la firma mama, persoana imputernicita sa e ocupe cu deschiderea si administrarea filialei din Romania dovada de sediu pentru filiala, capitatul social al filialei, declaratie administrator filiala, copii legalizate dupa toate actele firmei..c-am atat.. bani.. taxele la registru in jur de 5-600 lei si onoariu avocat inca pe atat..
Aveti posibilitatea sa deschideti o sucursala a societatii comerciale din Spania care este o entitate fara personalitate juridica si este in relatii de interdependenta cu societatea -mama sau sa infiintati o filiala a societatii din Spania, aceasta avand personalitate juridica( practic e noua firma la care asociatul majoritar este in genere societatea din Spania). Actele pentru sucursala le gasiti aici:
[ link extern ]
Actele pentru filiala aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Filiala/sucursala andreea20ro andreea20ro buna ziua,vreau sa va intreb ce acte si ce proceduri trebuiesc indeplinite pentru a deschide o filiala.si ce diferenta este(daca exista)intre filiala si ... (vezi toată discuția)
Deschidere punct de lucru secundar iclaudia19 iclaudia19 buna ziua, ce acte sunt necesare la deschiderea unui punct de lucru la registrul comertului? (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru deschiderea unui punct de lucru Cristhine Cristhine Buna ziua! Care sunt actele/aprobarile/documentele necesare pentru deschiderea unui punct de lucru al unui ONG? (vezi toată discuția)