avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Anulare examen INM
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Anulare examen INM

Daca este ID-ul candidatului este nr. de ordine, toate lucrarile puteau fi identificate prin comparatia cu lista candidatilor, si in conformitate cu Regulamentul de desfasurare a concursului, anulabile, deci in acest caz este necesara anularea examenului.
Poate cineva confirma aceasta informatie?

Am fost in sala EC 105. Lucrarile atat cat am vazut , au fost predate cu colturile nesigilate.
A mai patit cineva la fel?

Nu exista certitudinea ca lucrarile nu au fost modificate ulterior predarii, de exemplu la o intrebare unde un candidat a dat un raspuns sa se dea si al doilea raspuns. De ce au fost candidatii incurajati sa nu faca notari pe ciorna ci pe subiecte?

Daca au fost anulate intrebari de ce nu s-a recalculat punctajul pentru fiecare in parte astfel incat sa fie tot 100 puncte?
Sau, de ce nu s-a modificat limita minima ca sa fie 80% din punctajul total posibil?

In cazul in care doriti sa va alaturati demersului de anulare a examenului, propun sa facem acest lucru in mod unitar atat ca si continut al solicitarii cat si ca modalitate de solicitare.

Intentia mea este ferma si va solicit sa abordati problema la fel, in cazul in care sunteti de parere ca numeroasele nereguli aparute in organizarea si desfasurarea concursului impun aceasta solutie.
Ultima modificare: Marți, 4 Septembrie 2007
Sufrageta, utilizator
Cel mai recent răspuns: Pretorius , utilizator 10:48, 8 Septembrie 2007
Sunt in totalitate de acord!!!!!
am fost si anul trecut la examen. Asa o porcarie nu a mai fost.
Examenul trebuie anulat!!!!! altfel se va crea un precedent periculos. Nu va mai avea nimeni incredere in examenul asta.
Si daca avem in vedere ca asta era ultima speranta a mii de absolventi de drept care nu sunt plini de bani din tara asta....
Nicci eu nu sunt de acord cu solutia pe care a luat-o comisia de solutionare a contestatiilor! 6 intrebari e enorm... au dat peste cap rezultatele - corect era sa reprezinte puctajul 80% din nota si sa coboare baremul. Eu am facut 4 din intrebarile anulate de exemplu si poate altii nu au facut nici unul. Trebuie sa fie facut un memoriu catre CSM sa invalideye examenul.
E clar ca buna ziua ca ea au stiut ca nu au decat vreo 40 de candidati admisi dupa vechiul bare si au anulat haotic intrebarile, fara nici un argument care sa stea in picioare. RUSINE SA LE FIE!
buna tuturor!!!
am urmarit discutiile voastre si sunt speriata complet. eu intentionam sa ma indrept spre admitere inm dar dupa cum vad ca stau lucrurile si la cat de mult trebuie sa inveti.... :-/
ce pot spune? mult succes tuturor care au incercat anul acesta si celor care o vor face in viitor!!!!
sunt total de acord cu initiativa de anulare a examenului, dar sincer nu am nici cea mai vaga idee cum s-ar putea face acest lucru.De fapt ma intreb cine ne-ar asculta?Asta nu inseamna ca nu merita sa incercam! Ma voi alatura cu mult interes acestui demers daca se va face( mai ales ca am un punctaj f.mare)! Oricum indiferent de punctajul care a fost obtinut de fiecare candidat , am fost furati prin modul rusinos de elaborare a intrebarilor! Chiar nu au reusit sa formuleze 100 de intrebari sau interesul a fost sa ne inebuneasca de cap?
Astept cu mare interes ceea ce va urma!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inm =dezamagire totala crissya crissya e prima oara cind dau admitere la inm si ultima.Dezamagire toatala 6 grile anulate din cauza dificultatii? Oare cind s au intocmit testele nu se stia asta,nu ... (vezi toată discuția)
Regulament de concurs total aiurea, cu descalificarea abuziva a unui candidat georgeandrei georgeandrei Buna ziua, In cursul lunii martie am participat la un concurs organizat de o institutie a statului. Concursul avea la baza un regulament specific aprobat prin ... (vezi toată discuția)
Examen functionari publici adirosu adirosu Am susţinut un examen pentru ocuparea unui post temporar vacant de consilier principal la o instituţie publică şi am avut următoarea problemă: la unul ... (vezi toată discuția)