avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte necesare legea 221 deportati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte necesare legea 221 deportati

Buna ziua,
Mama vrea vrea sa depuna dosarul pentru a beneficia de legea 221 pentru bunicul meu care a fost deportat 5 ani in URSS
Va rog sa-mi spuneti ce acte trebuie sa contina dosarul si unde trebuie depus.
Mentionez ca mama nu gaseste livretul militar.
Unde ne putem adresa pentru a gasi documentele necesare.
Multumesc

Cel mai recent răspuns: mary_z , utilizator 13:11, 18 Februarie 2011
Va trebuiesc toate actele doveditoare inclusiv de pe actele de stare civila atat ale bunicului dvs cat si ale persoanelor supravietuitoare ( bunica, mama dvs, etc.) .
Acte suplimentare veti gasi fie la Arhivele Statului, fie la Asociatia Fostilor Detinuti Politici.
Dupa ce fac rost de documentele necesare, trebuie sa am un avocat care sa ma reprezinte? Sau pregatesc dosarul pe urma il duc la tribunal ?

Multumesc mult pentru raspuns.
Am documentele necesare.
Ce trebuie sa contina cererea #-o
Va rog sa-mi dati cateva idei.
Trebuie sa o intocmesc pe numele mamei mele care este fiica bunicului meu decedat, sau pe numele meu.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri pentru cei deportati in urss venetiana venetiana Tatal meu, etnic german, a fost deportat din 01.01.1945-14.12.1949 in URSS. Perioada mai sus mentionata, figureaza in cartea lui de munca. Mai mai am ca dovezi ... (vezi toată discuția)
Acte necesare indemnizatiei urmas deportat in urss StelianSimonca StelianSimonca Buna ziua, am depus actele necesare pentru indemnizatie urmas persoana deportata la Agentia de Plati ARAD la care am anexat tabelele primite de la CNSAS cu ... (vezi toată discuția)
Deportati in urss sorinelu28 sorinelu28 As dori sa intru in legatura cu cineva care cunoaste subiectul deportarilor in URSS dupa data de 23 august 1944. In speta, bunica sotiei mele a fost deportata ... (vezi toată discuția)