Am avut incheiat un contract cu R. pe telefonie si internet. Am facut cerere de reziliere a contractului in iun 2007,ne-au dat nr.de inregistrare la cerere dar nu au reziliat contractul decat in iun 2008.Am ramas cu o restanta la R. din ian 2008 deoarece atunci ni s-a comunicat ca s-a incheiat contractul iar cand au inceput sa curga facturile am refuzat sa le platim.Precizez ca R. a fost clientul nostru si are un sold mult mai mare decat avem noi,pe care refuza sa-l plateasca pana nu ne platim datoria.Am vrut sa facem compensare dar am fost refuzati.I-am dat in judecata,s-a vrut reconciliere,nu a venit nimeni la reconciliere de la R. Procesul verbal de la reconciliere de din data de 03.10.2008.De atunci nu am mai primit facturi pana acum 3 luni,cand R. a inceput sa ne factureze mentenanta pe un contract care este incheiat.Le-am trimis adresa conform careia refuzam facturile din cauza contractului reziliat,dar ei continua sa emita facturi.
Intrebarea mea este:unde pot face reclamatie?La anpc nu se pot face reclamatii decat daca esti pers.fizica,iar aici sunt implicate doua pers.juridice.Cum as putea rezolva conflictul?
Primul lucru de mentionat este ca in dreptul roman compensatia opereaza direct, fara sa fie nevoie de acordul nimanui. Prin urmare mai bine nu pierdeti timpul si apelati la un avocat care sa citeasca bine contractele dvs (ambele) si sa va redacteze o notificare ii care sa ii trimita la plimbare si sa le arate ca doar ei sunt datori, cu penalitati cu tot daca exista.