avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Conflict cu furnizorul
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Conflict cu furnizorul

Am avut incheiat un contract cu R. pe telefonie si internet. Am facut cerere de reziliere a contractului in iun 2007,ne-au dat nr.de inregistrare la cerere dar nu au reziliat contractul decat in iun 2008.Am ramas cu o restanta la R. din ian 2008 deoarece atunci ni s-a comunicat ca s-a incheiat contractul iar cand au inceput sa curga facturile am refuzat sa le platim.Precizez ca R. a fost clientul nostru si are un sold mult mai mare decat avem noi,pe care refuza sa-l plateasca pana nu ne platim datoria.Am vrut sa facem compensare dar am fost refuzati.I-am dat in judecata,s-a vrut reconciliere,nu a venit nimeni la reconciliere de la R. Procesul verbal de la reconciliere de din data de 03.10.2008.De atunci nu am mai primit facturi pana acum 3 luni,cand R. a inceput sa ne factureze mentenanta pe un contract care este incheiat.Le-am trimis adresa conform careia refuzam facturile din cauza contractului reziliat,dar ei continua sa emita facturi.
Intrebarea mea este:unde pot face reclamatie?La anpc nu se pot face reclamatii decat daca esti pers.fizica,iar aici sunt implicate doua pers.juridice.Cum as putea rezolva conflictul?
Ultima modificare: Luni, 2 August 2010
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 17:12, 2 August 2010
Primul lucru de mentionat este ca in dreptul roman compensatia opereaza direct, fara sa fie nevoie de acordul nimanui. Prin urmare mai bine nu pierdeti timpul si apelati la un avocat care sa citeasca bine contractele dvs (ambele) si sa va redacteze o notificare ii care sa ii trimita la plimbare si sa le arate ca doar ei sunt datori, cu penalitati cu tot daca exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot rezilia contractul rds-rcs janinando janinando 1.TREBUIE SA NE MUTAM DIN LOCALITATE. 2.AVEM BAGATA MENTENANTA FARA SA FIM ANUNTATI. Partea care ne-o pun in nas e ca am luat un diginet ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa de mentenanta - televiziune, telefonie gnicolae gnicolae http://www.romanialibera.ro/bani-afaceri/companii/rcs-rds-amendata-cu-300-000-de-lei-199764.html RCS & RDS a fost amendată de Autoritatea Naţională pentru ... (vezi toată discuția)
De cand incepe perioada de 3 ani pt prescriptie barbone_2006 barbone_2006 buna ziua. este vb de un credit nevoi personale,fara garantii si fara giranti, obtinut in 2008 si achitat constiincios pina in dec 2009. de la acea data pur ... (vezi toată discuția)