avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensia alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensia alimentara

sunt divortata de multi ani si am copiii cu mine.In urma cu 10 ani copiilor li s-a stabilit pensie alimentara,care este depozitata in sucursala C.E.C.De patru ani nu am verificat,dar acum am fost pentru ascoate ceva bani si mi sa spus ca de un an nu a mai intrat nimic in cont.Tatal spune ca lui i-au fost opriti banii incontinuare,ca nu stie nimic.Este posibil ca C.E.C-ul sa fi returnat banii,nemaifiind efectuate operatiuni.Va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns,nu ma aflu in tara si nu am alta cale de-a afla.MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 12:55, 29 Iulie 2010
Nu prea avem noi cum sa va ajutam. |Trebuie mers "pe firul banilor", care pare ca s-au pierdut intra firma sotului si CEC. Numai de la ei puteti afla ce s-a intamplat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutati-ne cu un raspuns EDUARD65 EDUARD65 Buna Am o intrebare daca ma puteti ajuta Bunicul meu a murit anul trecut in luna mai Singura mostenire care ia ramas de la el tatalui meu (Acesta find singurul ... (vezi toată discuția)
Valabilitate instrumente economisire cec liviul68 liviul68 Sunt posesorul unor librete CEC \"cu dobanda pe termen\" si \"cu dobanda si castiguri in autoturisme\" emise in anul 1985. Doresc sa stiu daca in prezent mai ... (vezi toată discuția)
Reclamatie bancara geta1971 geta1971 in luna mai 2014 am mers la banca sa-mi inchid un cont de salarii si descopar ca din noiembrie 2008 figurez cu un dispozitiv pentru facut plati pe internet ... (vezi toată discuția)