avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... reclamatie bancara
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

reclamatie bancara

in luna mai 2014 am mers la banca sa-mi inchid un cont de salarii si descopar ca din noiembrie 2008 figurez cu un dispozitiv pentru facut plati pe internet pentru care mi s-a oprit lunar cate 7 roni, dispozitiv pe care nu l-am solicitat si nu am stiut de existenta lui si pe care vor sa-l platesc sau sa-l returnez. pe 22 mai am depus la ei reclamatie solicitand sa-mi arate un proces verbal sau ceva din care sa reiasa ca am intrat in posesia acestui dispozitiv. pe data de 17 iunie merg din nou la banca sa vad ce s-a rezolvat cu cererea mea si aflu ca banca mi-a suspendat (nu mai stiu daca termenul este cel folosit de d-na de la ghiseu) contul pentru ca nu au mai fost facute tranzactii de 6 luni si nu ca am solicitat eu inchiderea lui, eu primind salariu din luna aprilie 2014 in acest cont, explic d-nei acest lucru in cele din urma vede ca am dreptate, si-mi zice sa merg acasa ca o sa primesc raspuns in scris. astazi merg din nou la banca si mi se raspunde ca d-na care a lucrat la dosarul meu nu mai este salariata bancii si deci, se asteapta raspuns de la "centrala" ca ei nu ma pot ajuta si oricum nu au trecut cele 30 de zile lucratoare. in consecinta, sa merg acasa ca o sa primesc in scris la domiciliu. realizez ca mai sunt doar 3 zile si daca ei nu au gasit un raspuns in 27 de zile il gasesc in 3 zile? as dori sa aflu ce pot face in continuare pentru a nu fi nevoita sa platesc un aparat pe care nu l-am primit si sa-mi recuperez banii opriti, fapt pe care eu l-am aflat in luna mai. multumesc
Cel mai recent răspuns: geta1971 , utilizator 13:40, 26 Iunie 2014
Aveti posibilitatea formularii unei actiuni in pretentii impotriva bancii.
Anterior puteti incerca solutionarea diferendului prin mediere.
multumesc, o zi frumoasa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz- cerere solicitare card bancar mada.simion mada.simion Nici nu stiu cum si cu ce sa incep. In 2006 am solicitat un credit de nevoi personale pe 10 ani doar cu buletinul,iar dupa 30 de zile m-au chemat sa ridic ... (vezi toată discuția)
Am solicitat bancii serviciu gratuit si m-am ales cu bonus: serviciu platit fara ca ei sa considere necesare precizari in acest sens floddy4us floddy4us Va salut, Prezint succint situatia si apoi detaliez. Am Card de credit pentru care am solicitat activarea serviciului de internet banking oferit gratuit ... (vezi toată discuția)
Identitate furata lilwaynn3 lilwaynn3 Buna ziua , in urma cu 2 ani mam angajat la o firma iar inainte cu o saptamana de a primi salariul in contul bancar mi sa deschis un cont pe numele meu fara ... (vezi toată discuția)