avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Identitate furata
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Identitate furata

Buna ziua , in urma cu 2 ani mam angajat la o firma iar inainte cu o saptamana de a primi salariul in contul bancar mi sa deschis un cont pe numele meu fara voia mea dar nu am stiut de existenta lui pana in ziua cand trebuia sa scot banii de pe contul pe care eu il aveam deja deschis dar problema e ca banii mi-au intrat pe acel cont si a trebuit sa merg la ghiseu sa ii scot si asta ma pus pe ganduri , cand am ajuns acasa am intrat pe internet sa vad ce e cu acel cont iar cand am dat pe el apareau cateva tranzactii facute pe acel cont si in plus cineva detinea un card, a doua zi am mers direct la banca iar cei de la banca m-au intrebat ca daca am fost in bucuresti sa deschis acel cont si iam raspuns , cum sa merg pana in bucuresti sa deschid un cont cand pot sa fac asta de acasa, ar fi culmea , am stat cat am stat la banca apoi cand am ajuns acasa mam trezit cu o suma de bani in cont apoi cea de la banca ma sunat sa ma intrebe daca astept ceva bani si iam spus ca am vazut ca au intrat acei bani in cont si ca nu sunt ai mei. Din nou mam prezentat la banca , miau spus sa stau linistit ca se rezolva , a trecut ceva timp , mai exact aproape 2 ani de atunci dar acel cont inca apare dar numai cei de la banca il pot vedea, eu din aplicatie nu iar eu credeam ca sa rezolvat problema pana acum o saptamana cand am mers sa fac actualizare deoarece mam angajat la o firma care lucreaza cu acea banca. Imi puteti spune ce e de facut in cazu asta ? Cu ce ar trebuii sa incep mai exact ? Chestia e ca nu as vrea sa trec cu vederea tinand cont ca nu sa rezolvat nimic in tot acest timp si cine stie la cate persoane li se intampla asta fara ca ei sa stie. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:33, 20 Aprilie 2017
Solicitati in scris bancii radierea contului respectiv. Aceasta inchidere trebuia sa o faceti imediat cum ati sesizat fapta. Mai mult daca prin absurd nu sunteti servit de indata la ghiseu sesizati politia.
Am completat si acea cerere de inchiderea contului in acea zi cand am fost la banca. Saptamana trecuta au venit cei de la banca la firma unde mam angajat si am vorbit cu ei , mi-au spus ca eu am facut ceva si ca nu o sa mai acces la contul meu pe care il am de 6 ani pentru ca vor sterge tot , le-am spus ca nu e o problema ca deschid altu si a spus ca nu voi mai putea niciodata sa deschid vreun cont la acea banca. Ceea ce nu inteleg e de ce ma acuza pe mine daca eu am sesizat problema si le-am spus ca nu e contul meu.
Ei, na! Asta nu o mai cred. Daca ii amenintati cu politia o sa isi schimbe pozitia. De ce sa nu mai aveti dreptul sa va faceti alt cont? Sa va demonstreze ei dvs.cand l-ati deschis pe celalalt. Si daca e al dvs. atunci inseamna ca aveti dreptul sa scoateti toti banii din el. Cinstit. Da ce ne jucam de-a baba-oarba cu conturile? Sa va arate unde ati semnat cand s-a deschis contul? Arhiva sunt obligati sa o aiba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Descoperire de cont NAARGHYTA NAARGHYTA Bună ziua! Am şi eu o problemă referitoare la o descoperire de cont la BCR, din 2007, dacă mă poate ajuta cineva cu o informaţie clară. În data de ... (vezi toată discuția)
Banca refuza sa inchida un cont de salariu ValentinC79 ValentinC79 In urma unei neintelegeri, banca mi-a pus un comision aiurea pentru care am facut plangere la ANPC, am castigat si banii mi-au fost restituiti. Odata cu ... (vezi toată discuția)
Lnchidere cont bancar refuzata din cauza unei datorii la fisc flrpal flrpal cine poate sa imi raspunda? am mers la banca sa imi inchid un cont care nu il mai foloseam demult si mereu ma taxa cu taxa de administrare cont.iar cind mam ... (vezi toată discuția)