cine poate sa imi raspunda? am mers la banca sa imi inchid un cont care nu il mai foloseam demult si mereu ma taxa cu taxa de administrare cont.iar cind mam adresat fuctionarului despre dorinta mea, surpriza!mia spus ca nu imi poate inchide contul, deoare ce am nustiu ce datorie pe la fisc si pina nu dau bani nu imi poate incide contul.iar eu iam raspuns;(si eu de unde sa dau bani, daca nu lucrez in nicaieri si nu am nici un venit?)iar ia mia raspuns ca asta e legea.intrebare;poate banca sa refuze inchiderea contului pe acest motiv? iar eu sa fiu obligat sa le platesc comision de administrare cont, mult si bine?intradevar eu am datorie la fisc! dar nu la banca!
Nu pot refuza inchiderea contului. faceti-le o notificare in care cereti inchiderea contului si mentionati ca incepand din data primirii notificarii nu datorati niciun comision bancii, pentru contul respectiv.
Cand vor solicita bani de la dvs, le dati in cap cu notificarea. Daca nu le place, le faceti plangere la ANPC.
va multumesc pentru raspun!dar am inca o intrebare daca imi puteti raspunde.ce modalitate de trimitere a notificari ar trebui sa fac, pentru a avea o confirmare clara ca eu le-am trimiso si ei au primito?sau ete suficient sa le o inminez personal?
Cel mai bine prin scrisoare cu confirmare de primire, scrisoare trimisa pe adresa lor de business, luata de pe site-ul lor.
[editat], sunt in stare sa nu va primeasca notificarea.