avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... lnchidere cont bancar refuzata din cauza unei datorii ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

lnchidere cont bancar refuzata din cauza unei datorii la fisc

cine poate sa imi raspunda? am mers la banca sa imi inchid un cont care nu il mai foloseam demult si mereu ma taxa cu taxa de administrare cont.iar cind mam adresat fuctionarului despre dorinta mea, surpriza!mia spus ca nu imi poate inchide contul, deoare ce am nustiu ce datorie pe la fisc si pina nu dau bani nu imi poate incide contul.iar eu iam raspuns;(si eu de unde sa dau bani, daca nu lucrez in nicaieri si nu am nici un venit?)iar ia mia raspuns ca asta e legea.intrebare;poate banca sa refuze inchiderea contului pe acest motiv? iar eu sa fiu obligat sa le platesc comision de administrare cont, mult si bine?intradevar eu am datorie la fisc! dar nu la banca!
Cel mai recent răspuns: CrisB , utilizator 11:13, 24 Decembrie 2013
Cel mai bine este personal.
Prin scrisoare cu confoirmare de primire aveti dovada ca ati trimis ceva (fara posibilitatea de a se dovedi ce era in plic) dar ei pot sa spuna ca ati trimis o felicitare.

Asa ca depuneti personal si daca nu va accepta ii reclamati la ANPC.
Persoanei care nu vrea sa va primeasca notificarea ii spuneti ca o puteti reclama personal (daca nu are ecuson cereti sa va spuna numele)
Nu au voie sa nu va primeasca notificarea. Sunt obligati sa o primeasca si sa va raspunda in scris. Atunci, cand va fi vorba de pus pe hartie un raspuns si asumare cu semnatura va di altfel decat atunci cand arunca niste vorbe peste ghiseu.
Ultima modificare: Marți, 24 Decembrie 2013
CrisB, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere cont cu poprire deschis la banca Anais84 Anais84 Buna ziua, Ajutati-ma va rog si pe mine cu articole din lege care imi permit solicitarea inchiderii contului personal deschis la o banca comerciala din ... (vezi toată discuția)
Abuz banca?- marire dobanzi edward_zone edward_zone In anul 2009, prin decizia bancii au fost marite dobanzile, mai exact marja bancii. Problema intervine in momentul cand am fost anuntat si cum. In contract ... (vezi toată discuția)
Notificare somatie de plata sarah1985 sarah1985 Buna ziua, firma creditoare a trimis catre debitor o notificare prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, nu prin scrisoare recomandata cu continut ... (vezi toată discuția)