avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... pfa si salariat - contributii?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

pfa si salariat - contributii?

lamuriti-ma si pe mine,va rog
eu sunt salariata si mai am si un pfa ,dupa normele metodologice inteleg ca numai trebuie platesc contrubutiile (cas ,somaj,sanatate)?
aceste pfa este ca ,colaborez cu providentul,sunt reprzentant
multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Costel DRAGOMIR , Avocat 15:04, 29 Iulie 2010
Orice venit este supus impozitarii...ca si pfa trebuie sa platiti 16% impozit pe venit ...si 6,5 % CASS, chiar daca sunteti si salariat/pensionar etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare pfa valentin.ropota valentin.ropota In situatia in care pfa este angajat la stat si are retineri din salariu la sanatate si pensie trebuie sa mai plateasca ceva la CASS si CAS ca si PFA fara ... (vezi toată discuția)
Impozit: pfa si pensionar kalin61 kalin61 Sunt pensionar , am PFA , lucrez la PROVIDENT , cu contract de colaborare . Pana la data de 30.06.2010.mi se retinea din venitul net 16%.De la data de ... (vezi toată discuția)
Obligatii financiare pfa liliana state liliana state Buna ziua tuturor... Sunt pe cale sa devin PFA pentru o colaborare cu o alta societate,eu fiind angajata cu carte de munca la o anume societate,de unde ... (vezi toată discuția)