avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Licitatie AFP Craiova
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Licitatie AFP Craiova

Buna ziua,

Am gasit pe cateva situri de licitatii precum si pe situl AFP Craiova o licitatie valabila cu referire la un bun mobil de care sunt interesat. Am luat legatura cu organizatorul licitatiei adica AFP Craiova dar spre surpinderea mea acesta se eschiva in a-mi oferi mai multe informatii despre acel bun. In final mi-a spus ca licitatia nu crede ca se mai tine deoarece proprietarul a depus o contestatie. Exista aceasta posibilitate sa fi depus o contestatie sau acel angajat a ocolit totul pentru a nu mai participa altcineva la acea licitatie?

Unde as putea sa ma interesez si ce ma sfatuiti sa fac.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 12:44, 30 Iulie 2010
Este posibil sa fie depusa o contestatie, dar vorbele...

Cel mai recomandabil este sa faceti o solicitare scrisa, prin care sa solicitati documentatia care se pune la dispozitia participantilor la licitatie si celelalte informatii care va intereseaza. Sunt obligati sa va raspunda. In cazul in care va incadrati in termenele stabilite, care normal ar trebui mentionate in anuntul de pe site...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lcitatie electronica monicastafie monicastafie buna ziua, am si eu o intrebare. Care este articolul ( si din ce lege referitoare la licitatie publica ) care spune clar ca in cazul licitatiei publice ... (vezi toată discuția)
Licitatie teodor82 teodor82 Pentru o licitatie aparuta pe site-ul e-licitatie se poate descarca caietul de sarcini de acolo, se intocmeste dosarul de licitatie si se depune la sediul ... (vezi toată discuția)
Licitatie publica-garantie de participare danpopovici danpopovici Buna ziua, Am participat la o licitatie publica pentru atribuirea unui contract de servicii. Autoritatea contractanta a cerut o garantie de participare in ... (vezi toată discuția)