Am gasit pe cateva situri de licitatii precum si pe situl AFP Craiova o licitatie valabila cu referire la un bun mobil de care sunt interesat. Am luat legatura cu organizatorul licitatiei adica AFP Craiova dar spre surpinderea mea acesta se eschiva in a-mi oferi mai multe informatii despre acel bun. In final mi-a spus ca licitatia nu crede ca se mai tine deoarece proprietarul a depus o contestatie. Exista aceasta posibilitate sa fi depus o contestatie sau acel angajat a ocolit totul pentru a nu mai participa altcineva la acea licitatie?
Unde as putea sa ma interesez si ce ma sfatuiti sa fac.
Este posibil sa fie depusa o contestatie, dar vorbele...
Cel mai recomandabil este sa faceti o solicitare scrisa, prin care sa solicitati documentatia care se pune la dispozitia participantilor la licitatie si celelalte informatii care va intereseaza. Sunt obligati sa va raspunda. In cazul in care va incadrati in termenele stabilite, care normal ar trebui mentionate in anuntul de pe site...
Licitatie
teodor82
Pentru o licitatie aparuta pe site-ul e-licitatie se poate descarca caietul de sarcini de acolo, se intocmeste dosarul de licitatie si se depune la sediul ... (vezi toată discuția)