avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri europene nerambursabile pentru utilaje agricole
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri europene nerambursabile pentru utilaje agricole

ma poate ajuta cineva sa imi spuna daca as putea lua un fond nerambursabil pt utilaje agricole in vederea unei afaceri in domeniu agriculturii.
eu detin in ilfov 20 ha pamant si as vrea sa cultiv diverse cerele dar as avea nevoie de cateva utilaje agricole si pt asta am nevoie de un fond nerambursabil..
daca ma puteti ajuta sa imi spuneti ce ar trebui sa fac?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 16:53, 29 Iulie 2010
Incepeti de aici cu documentarea:
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene pentru cultura vita de vie sau pomi fructiferi samy2012 samy2012 Buna ziua! Detin cam jumatate de hectar, pana intr-un hectar de teren agricol. As putea avea acces, in calitate de persoana fizica, la fonduri europene ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. fonduri nerambursabile pentru utilaje agricole cembba30 cembba30 vreau sa stiu cum se procedeaza pentru a lua un fond nerambursabil pt a cumpara utilaje agricole in vederea deschiderii unei afacere in domeniul ... (vezi toată discuția)
Masura 112 adyr adyr buna seara! am 8 hectare de pamant si as vrea sa cumpar un utilaj tractor si am inteles ca se poate accesa din fonduri europene? Mentionez ca casa la tara cu ... (vezi toată discuția)