avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... debransare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

debransare

Am fost azi sa ma debransez partial si mi s-a spus ca nu se mai poate.Atunci am spus ca vreau debransarea totala si mi-au dat o hartie cu ce acte trebuie sa vin.Era si o autorizatie de la gaze pentru emisie fum.Am intrebat de ce trebuie asa ceva daca eu vreau sa imi montez aparate de aer conditionat?Mi s-a spus ca asa trebuie.
Aceasta autorizatie ma costa si cere si timp sa umblu dupa aprobari.
Va intreb:Oare nu pot face cum doresc in casa mea?E ceva ciudat.De ce imi impune sa recurg la procedura instalarii centralei termice de apartament daca eu nu doresc sa montez asa ceva?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Armenteros , utilizator 20:25, 30 Iulie 2010
Faceti o solicitare scrisa catre presedintele asociatiei in care cereti ca pe langa toate conditiile impuse pentru deconectare sa va precizeza si sursa legala in baza careia va cere toate acele conditii.
Este vorba despre CET, cei care ne furnizeaza caldura si apa calda.
Sursa legala = lege, HG, OG, Ordin etc.
Solicitarea CET-ului este ridicola. Nu aveti nevoie de autorizatie pentru gaze atata timp cat nu va montatui centrala...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proiect debransare- legal sau nu?! constanntinn constanntinn Buna seara, Doresc sa imi montez centrala de apartament( Bacau) si imi este solicitat acel proiect de debransare.Este legal acest proiect?! Din ... (vezi toată discuția)
Centrala termica bucurestinr3 bucurestinr3 Buna ziua, Locuiesc la bloc si as vrea sa imi montez o centrala termica electrica de apartament. Puteti va rog sa-mi spuneti daca in aceasta situatie ... (vezi toată discuția)
Problema administrator / radet marian200089 marian200089 Buna ziua, In august 2015 am cumparat un apartament prin programul prima casa. Una din facilitati era centrala termica deja montata ( cam de 10 ani). Pana ... (vezi toată discuția)