avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Centrala termica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Centrala termica

Buna ziua,
Locuiesc la bloc si as vrea sa imi montez o centrala termica electrica de apartament.
Puteti va rog sa-mi spuneti daca in aceasta situatie (nefiind centrala pe gaz ) am nevoie de acordul asociatiei.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: rwkovacs , utilizator 00:38, 25 Septembrie 2014
Justificarea instalarii centralei de apartament o constituie ridicarea confortului in proprietate si implicit reducerea costurilor aferent caldura+apa calda
Instalarea de centrala impune debransarea de la reteaua centralizata de alimentare cu agent termic,care legal impune respectarea unei anumite proceduri,acordul asociatiei de proprietari exprimat prin hotarare a adunarii generale
La "Documente utile" gasiti procedura legala de debransare de la sistenul centralizat cu agent termic
Multumesc pentru raspuns.
Blocul in prezent este debransat din cauza datoriilor,iar o buna parte din locatari ,si-au montat centrale termice pe gaz..In situatiile respective,acestia au trebuit sa ceara acordul celorlati proprietari bransati la coloana individuala,plus acordul semnat de presedinte si administrator.
In situatia in care este vorba de o centrala electrica, in afara de cererea pentru debransare facuta catre RADET,este nevoie si de o autorizatie semnata de presedinte si administrator?
este nevoie si de o autorizatie semnata de presedinte si administrator?

Asociatia de proprietari ca entitate juridica, presedintele de asociatie cat si administratorul de imobil nu detin autoritatea si competenta sa elibereze si sa semneze autorizatii
Autorizatie nu, dar acord da!
Orice modificare, bransare, debransare... se face cu acordul asociatiei.
Buna ziua,
Sa inteleg ca este nevoie de un acord semnat de Presedinte si Administrator ca si in cazul centralelor pe gaz?
Aveti cumva un astfel de model?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

1. demisie presedinte 2. debransare fara avizul asociatiei daniela ciocoiu daniela ciocoiu 1. Ma intereseaza unde se poate adresa un presedinte de asociatie pentru a demisiona din functie. 2. Daca un chirias al unui apartament s-a debransat si si-a ... (vezi toată discuția)
Probleme asociatie debransare si instalare centrala termica pe gaz poki poki Buna ziua! Am cumparat un apartament vechi care este bransat la sistemul comun de incalzire si deoarece doresc sa-l renovez as dori sa montez si centrala ... (vezi toată discuția)
Probleme cu asociatia de propietari ContSters306376 ContSters306376 Buna ziua Am un apartament cu 2 camere sunt debransata de la caldura din 2002 cu acordul asociatiei de propietari si al vecinilor.La vremea respectiva nu ... (vezi toată discuția)