ma obliga sa platesc integral caldura, ca nu imi incaseaza celelalte cheltuieli,
[/quot
Pretentia presedintelui de asociatie constituie abuz
Asociatia de proprietari,cu scopul de a nu acumula debite,are obligatia sa perceapa orice suma avansata de catre locatari in contul cheltuielilor de intretinere
sunt debransata de la caldura din 2002
Aveti proces verbal emis de furnizorul de agent termic la momentul debransarii de la sistemul centralizat cu energie termica ?
Exista documentul de debransare predat la asociatia de proprietari ?
Daca documentul de debransare a fost comunicat asociatiei de proprietari la momentul debransarii ,pe cale de consecinta presedintele de asociatie nu are temei legal sa va oblige sa achitati integral caldura
Daca documentul de debransare a fost comunicat asociatiei de proprietari la momentul debransarii ,pe cale de consecinta presedintele de asociatie nu are temei legal sa va oblige sa achitati integral caldura
La vremea respectiva nu mi-a cerut nimeni sa imi instalez teava de gaz,ulterior mi-am instalat un aer conditionat pe caldura,am platit in fiecare an tevile care traverseaza ap.Anul asta presedintele asociatiei,ma obliga sa platesc integral caldura, ca nu imi incaseaza celelalte cheltuieli,am contestat lista de plata si invoca ordinul nr 91 din20 mar. 2007. sa ma debranjeze de la gaze
Am un apartament cu 2 camere sunt debransata de la caldura din 2002 cu acordul asociatiei de propietari si al vecinilor.
Aveti proces verbal emis de furnizorul de agent termic la momentul debransarii de la sistemul centralizat cu energie termica ?
Exista documentul de debransare predat la asociatia de proprietari ?
Nu este debransata de la gaz, nu intruneste toate conditiile de debransare!!!,asociatia de proprietari ar fi dispus obligarea la plata a valorii integrale aferent caldura din anul 2002 de la debransare,nu dupa 12 ani ,adica in 2014 ..
,asociatia de proprietari ar fi dispus obligarea la plata a valorii integrale aferent caldura din anul 2002 de la debransare,nu dupa 12 ani ,adica in 2014 ..
Ce parere aveti ,daca ajung in instanta cu acest individ ce sanse am?