avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... 1. Demisie presedinte 2. Debransare fara avizul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

1. Demisie presedinte 2. Debransare fara avizul asociatiei

1. Ma intereseaza unde se poate adresa un presedinte de asociatie pentru a demisiona din functie.
2. Daca un chirias al unui apartament s-a debransat si si-a montat centrala de apartament fara ca proprietarul sa aiba avizul asociatiei (cu mentiunea ca suntem fiecare proprietari pe coloana de gaz), i se poate opri acestuia cota pentru incalzire in sistem centralizat?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 12:27, 24 Octombrie 2009
1. La prima adunare generala poate sa-si anunte public demisia. Se consemneza in procesul verbal si se alege alt presedinte.
sau
Convoaca membrii comitetului in sedinta. Desemneza un vicepresedinte si-si anunta in scris demisia. Vicepresedintele preia atributiunile presedintelui si convoaca adunarea generala in cel mult 90 de zile pentru alegerea altui presedinte.
2. La debransare regia care furnizeaza agentul termic solicita acordul asociatiei. La bransarea centralei de apartament furnizorul de gaz cere ca viitorul abonat sa aiba acordul asociatiei sau proprietarului coloanei. Altfel nu-i face contract, nu-i monteaza contor de gaz, nu-i da cota de gaz. Cel putin asa a fost si este la noi.
Nu am inteles cum adica "i se poate opri acestuia cota pentru incalzire in sistem centralizat?" daca spuneti ca si-a montat centrala ? Adica in casa lui are atat centrala proprie bransata la conducta privata cat si aragazul bransat la coloana comuna veche?
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Octombrie 2009
Adriantot, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instalare centrala termica si pastrarea tevii existente comune ( plus teava noua de gaz pentru centrala). keen_boy keen_boy Buna seara, Va scriu pentru ca poate v-ati lovit de situatia aceasta pana acum. Locuiesc intr-un bloc la etajul 5. Coloana comuna de gaz pentru aragaz ... (vezi toată discuția)
Centrala termica bucurestinr3 bucurestinr3 Buna ziua, Locuiesc la bloc si as vrea sa imi montez o centrala termica electrica de apartament. Puteti va rog sa-mi spuneti daca in aceasta situatie ... (vezi toată discuția)
Montarea centralei de apartament GeorgetaAnca GeorgetaAnca As vrea sa stiu care este procedura LEGALA, pasii de urmat de catre cineva care doreste sa se debranseze de la RADET si sa-si monteze centrala de ... (vezi toată discuția)