avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Centrala termica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Centrala termica

Buna ziua,
Locuiesc la bloc si as vrea sa imi montez o centrala termica electrica de apartament.
Puteti va rog sa-mi spuneti daca in aceasta situatie (nefiind centrala pe gaz ) am nevoie de acordul asociatiei.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: rwkovacs , utilizator 00:38, 25 Septembrie 2014
Salut,

Poate te ajuta link-ul de mai jos:

[ link extern ] /

PS: Nu am inteles de la ce anume este debransat blocul? Daca sunteti debransati de la caldura sincer nu vad ce aprobari ai mai putea cere ca doar nu o sa stai cu familia in frig la iarna. Mai ales ca vrei sa instalezi o centrala termica electrica pentru care nu ai batai de cap ca la una pe gaz (bransare la coloana de gaz, punere in functiune, verificari periodice la 2 ani, pericol de explozie, etc...).

Seara buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

1. demisie presedinte 2. debransare fara avizul asociatiei daniela ciocoiu daniela ciocoiu 1. Ma intereseaza unde se poate adresa un presedinte de asociatie pentru a demisiona din functie. 2. Daca un chirias al unui apartament s-a debransat si si-a ... (vezi toată discuția)
Probleme asociatie debransare si instalare centrala termica pe gaz poki poki Buna ziua! Am cumparat un apartament vechi care este bransat la sistemul comun de incalzire si deoarece doresc sa-l renovez as dori sa montez si centrala ... (vezi toată discuția)
Probleme cu asociatia de propietari ContSters306376 ContSters306376 Buna ziua Am un apartament cu 2 camere sunt debransata de la caldura din 2002 cu acordul asociatiei de propietari si al vecinilor.La vremea respectiva nu ... (vezi toată discuția)