avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... dreptul de a fi tata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

dreptul de a fi tata

caut un avocat si restul tatilor din romania care se simt nedreptatiti de legea romana pt infiintarea unei fundatii si chiar o propunere legislativa in acest sens e inuman ca tatal sa nu poata participa activ la educarea copilului sau mai ales atunci cand mama e intr o stare mai penibila ca sa i spun asa! de ce statul roman cere denigrarea mamei si doar atunci un tata poate castiga un drept ce de fapt e al sau??acela de a si creste propriul copil!in final ma adresez oricarui avocat care vrea sa ma reprezinte intr un proces lung chiar si cu statul roman pt acest drept!am un baietel de 3 ani care ma iubeste enorm si cred ca merita sa lupt pt el !
Cel mai recent răspuns: ciobo222 , utilizator 14:05, 14 Octombrie 2011
IN SFARSIT SE RIDICA CINEVA SI INCEARCA SA FACA CEVA!!!! =D> =D> Ai tot sprijinul nostru (sotul meu are aceeasi problema cu fosta lui sotie). Din pacate, nu suntem in tara, dar poate reusim ceva, totusi! Mai ales pentru o asociere in vederea schimbarii legislatiei romanesti. Desi Constitutia garanteaza egalitatea sexelor, ce se intampla in celelalte legi si in practica e o mare porcarie!!!!!
nu ma asteptam asa repede la un mesaj dar deja sunt hotarat! lupta mea nu va fi pt denigrarea mamei asa cum isi doreste statul roman! voi lupta pt dreptul tatalui si binele copilului oricine vrea sa denigreze persoane sa se abtina sa scrie!
Nu stiu daca OTV e cel mai indicat. Sincer, nu mi se pare ca are chiar asa greutate in tara.
Eu, una, nu vizez denigrarea nimanui, doar tratament egal in fata legii.
Vorba ta, mama trebuie sa fie denaturata la extrem ca sa piarda custodia unui copil. Si de cele mai multe ori nu poti demonstra un comportament ce lasa de dorit. Sunt atatea femei ce tin cu dintii de copii numai pt pensia alimentara ce o aduc copiii respectivi. Si nici nu sunt obligate de lege sa demonstreze ca folosesc banii in interesul copilului si nu al lor personal. Avem un Cod al Familiei vechi de juma de secol!! Lumea s-a schimbat mult din 1954! Asta trebuie schimbat! parerea mea!
incercam si alta televiziune antena 1 de exemplu
e un subiect cred care va fi f dezbatut daca reusim ! e f important sa obtinem semnaturi cat mai multe si mass media e cel mai indicat !
Corect! Mass-media e indicata, dar inainte de asta ar trebui adunate cat mai multe "voci". Ar trebui sa vedem care ne sunt optiunile ca simpli cetateni si cate semnaturi ne-ar trebui pentru un referendum.
Ca sa adunam mai multi oameni ar trebui, in primul rand, sa faci cunoscuta initiativa ta pe cat mai multe forumuri de genul asta. Ar merge facut si un site, in caz ca iese asociatia de care vorbeai inainte. Oamenii trebuie sa aiba unde se inscrie sau trimite semnaturile, nu?

Alte discuții în legătură

Custodia copilului in viitor bloodcrawler bloodcrawler buna ziua.. am si eu o intrebare simpla.. sunt casatorit si nu totul este roz.. vreau sa stiu daca se poate semna vreun act in caz de divort sa primesc ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori john25 john25 Buna ziua ,doresc si eu raspuns la 2 intrebari: 1.Astazi am primit citatia de divort din partea sotiei in care am vazut o gramada de neadevaruri,poate ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna eoret eoret Vreau sa stiu daca legislatia romana permite custodia comuna avand in vedere ca parintii sunt de acord (minorul are 3 ani si 5 luni). (vezi toată discuția)