avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Intrebare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Intrebare

buna seara,

Va rog sa imi spuneti, e posibil ca un ofiter de politie de la investigarea fraudelor, chipurile cine poate sti, sa sune de pe un numar de mobil, si sa spuna ca am o plangere si ca trebuie sa ma prezint in x loc? Fara citatie fara nimic. DE unde stiu e cine e?Mentionez ca plangerea e facuta de cineva de la bucuresti catre cineva din constanta , pentru recuperarea unor bani imprumutati de o persoana fizica altei persoanei fizice cu o hartie de mana, fara martori si fara a fi legalizata la notar.

Multumesc!

Ultima modificare: Joi, 29 Iulie 2010
Poesia74, utilizator
Cel mai recent răspuns: vasi49 , utilizator 22:04, 29 Iulie 2010
Puteti verifica veridicitatea sustinerilor si aveti posibilitatea sa va convingeti si singura daca este sau nu este posibil...
Sunati la Sectia de politie, unde sunteti chemata si intrebati la serviciul "cercetari penale" despre acest aspect.
E o aiureala. Ce sa caute un ofiter de la investigare fraude intr-un eventual litigiu civil…?
Cel care a dat bani cu imprumut, cu “hartia aceea de mana” – chiar si fara semnatura notarului si fara martori – trebuie sa cheme in instanta de drept civil (la judecata, adica) pe imprumutat. Si poate avea sorti de izbanda daca nu au trecut 3 ani de la data cand a dat cu imprumut banii.

Este… continuarea subiectului de aici, de prin Aprilie?
www.avocatnet.ro/content/for...

unde scrieti ca, de fapt, “hartia de mana” e una scrisa la calculator…
Daca “impartiti” problema in mai multe subiecte – cu diferente – esentiale, dupa cum pare, intre ele - nu veti obtine un raspuns care sa va lamureasca macar in parte.
Daca este in discutie un alt imprumut…
in aprilie-mai ati spus ca ati imprumutat 2000 euro ,ca nu aveti posibilitatea de a returna banii.este posibil ca aceea persoana care v-a sunat sa fie reprezentant legal al celui care v-a dat banii si sa incerce sa rezolvati pe cale amiabila.sfatul meu este acelasi-rezolvare pe cale amiabila,banii trebuiesc returnati,cu parere de rau!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani dati fara acte legale daniela_b daniela_b am imprumutat in luna septembrie o cunostinta cu 1500 ron si 350 E,si ma tot amana cu returnarea sumei,mentionez ca nu am facut nici un act oficial si nici ... (vezi toată discuția)
Am imprumutat pe cineva cu o suma relativ mare. nu inapoiaza.. ce pot face? nervoz nervoz Intreb si aici.. poate are cineva un raspuns. Am imprumutat un \"amic\" cu o suma relativ mare, aproape 10.000euro, in luna aprilie. Intelegerea a fost ca ... (vezi toată discuția)
Imprumut intre persoane fizice vrani vrani Buna seara ! Am imprumutat unei persoane o suma de bani pt. doua luni , si am facut act scris de mana , cum ca i-am dat suma x semnatura si ca a primit suma x ... (vezi toată discuția)