avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... M-am saturat de toti cei care \"conduc\"aceasta tara ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

M-am saturat de toti cei care "conduc"aceasta tara fara sa faca nimic pentru romani

m-am saturat de toti cei care "conduc"aceasta tara fara sa faca nimic pentru romani.au trecut 21 de ani de la revolutie si nu s-a schimbat nimic,incotro ne indreptam?sunt roman dar mi-e scarba de ceea ce a devenit romania.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 15:06, 4 August 2010
V-as intreba: care revolutie? dar s-ar putea sa creada unii ca neg (ceea ce nu e cazul) sacrificiul suprem facut de unii concetateni care au crezut sincer intr-un trai mai bun. Si un trai mai bun chiar exista – si nu doar pentru aceia despre care se spune ca au furat.

Ca v-ati saturat de cei care conduc acest stat… Nu sunteti singurul… Greseala a inceput in momentul in care majoritatea a votat Iliescu pentru prima data. Si de atunci se persevereaza in greseala. Azi, cetateni care au votat chiar anul trecut pentru actualul presedinte – lasandu-se cumparati sau nu – carcotesc impotriva lui si impotriva primului ministru care a numit ministri…

Daca va e scarba de ceea ce a devenit Romania inseamna – fara suparare – ca va e scarba si de dumneavoastra. Imi permit sa va intreb: cu cine ati votat la primele alegeri libere – sa le zicem asa? Apoi: ce ati facut dv, in cercul de cunostinte pe care il aveti – si nu numai – sa aduceti o schimbare in bine?
sun de acord cu ceea ce spui dar ne meritam soarta.
ce au votat romanii, aia avem.
practic eu am votat o singura data prin 2000 si atunci am votat cu vadim,iar dupa 2003 am plecat in italia.imi este scaba de cei care conduc tara si atat,eu ca si cine stie cate milioane de romani de fiecare data cand vii in tara speri ca poate s-a schimbat ceva si la noi in bine,dar se pare ca va fi nevoie alti 20 de ani si poate si romanii sa mearga cu capul sus prin lume.
Suntem din ce in ce mai suparati pe cine ne conduce, mergem intr-o directie gresita dupa cum se schimba in rau viata noastra de zi cu zi si nu reusim sa actionam pentru binele nostru comun. Ne invartim intr-un cerc si nu gasim metoda de a ne inscrie pe o linie dreapta ascendenta. Am iesit in lume si am vazut ceea ce fac altii bun, cunoastem si apreciem metodele lor prin care isi fac viata mai buna si totusi noi nu reusim macar sa copiem ceea ce este bun la altii. Sunt doar intrebari la care eu nu am gasit nici un raspuns.
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Și, ați votat astãzi? de ce? Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Bună ziua! Ați votat astăzi? Dacă da, de ce da? Dacă nu, de ce nu? Eu nu am votat. Ultima oară când am votat îmi amintesc, alături de alte ... (vezi toată discuția)
Unde fugim de alegerile astea? Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Doamne, de ce m-ai pedepsit sa ma nasc in Romania? La 20 de ani de la caderea ceausismului astept cu interes caderea basescismului, am ajuns sa-l vad pe ... (vezi toată discuția)
Contestatie - admisa sau nu? Carmen Stoean Carmen Stoean Nu stiu altii cum sunt, dar eu deja m-am saturat de programu\' de iesit la vot duminica. GATA si DESTUL! Vreau si eu sa stau confortabil in fotoliu, duminica, ... (vezi toată discuția)