avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... M-am saturat de toti cei care \"conduc\"aceasta tara ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

M-am saturat de toti cei care "conduc"aceasta tara fara sa faca nimic pentru romani

m-am saturat de toti cei care "conduc"aceasta tara fara sa faca nimic pentru romani.au trecut 21 de ani de la revolutie si nu s-a schimbat nimic,incotro ne indreptam?sunt roman dar mi-e scarba de ceea ce a devenit romania.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 15:06, 4 August 2010
Credeti? De 20 de ani se tot rotesc la putere. Ceea ce au avut de spus fiecare, a spus cand au fost la putere, dar si in opozitie, ca faci o anume treaba si cand stai in opozitie. Credeti ca mai avem pe cine alege?
Ca daca unii mi-au crescut salariul fara sa le pese ce se intampla dupa ce pleaca de la putere si vin altii si mi-l taie ...pe motiv ca nu mai sunt bani de salarii ca au fost "papati"....in cine sa mai crezi?
Pentru mine toti sunt la fel, alegerile au ramas un prilej de a cheltui bani de pomana, ca de ales...tot prost alegem pentru ca nu avem ce sa alegem.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Și, ați votat astãzi? de ce? Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Bună ziua! Ați votat astăzi? Dacă da, de ce da? Dacă nu, de ce nu? Eu nu am votat. Ultima oară când am votat îmi amintesc, alături de alte ... (vezi toată discuția)
Unde fugim de alegerile astea? Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Doamne, de ce m-ai pedepsit sa ma nasc in Romania? La 20 de ani de la caderea ceausismului astept cu interes caderea basescismului, am ajuns sa-l vad pe ... (vezi toată discuția)
Contestatie - admisa sau nu? Carmen Stoean Carmen Stoean Nu stiu altii cum sunt, dar eu deja m-am saturat de programu\' de iesit la vot duminica. GATA si DESTUL! Vreau si eu sa stau confortabil in fotoliu, duminica, ... (vezi toată discuția)