avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructii fara autorizare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructii fara autorizare

parintii mei au construit fara autorizatie si pe un loc al nimanui in 1993 cum procedez pt. legalitate
Cel mai recent răspuns: marcora , utilizator 20:14, 27 Octombrie 2012
La primarie trebuie sa ceri certificat de urbanism si autorizatie de construire apoi un proiect efectuat de un conductor arhitect sau arhitect (in functie de ceea ce este construit), adica c. arh. sau arh. sa faca proiectul dupa ceea ce este in fapt pe teren.
va multumesc mult
marcora a scris:

pe un loc al nimanui

In primul rand, pentru a primi o autorizatie de constructie trebuie sa reglementati statutul terenului....nu se poate acorda autorizatie pe un teren fara stapan sau fara o forma legala de folosinta sau proprietate!!!!
multumesc de ajutor,dar unde pot afla care este statutul acestui teren,daca este al statului sepoate dispune demolarea constructiei oare?
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Octombrie 2012
marcora, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renovarea unei case aiurelu36 aiurelu36 am cumparat o casa veche ,din lemn si vreau sa o renovez in totalitate adica sa o daram pana la temelie,sa consolidez fundatia,si sa o reconstruiesc exact la ... (vezi toată discuția)
Intrarea in legalitate a unei constructii gmnicolau gmnicolau Am demolat o casa veche ,propietate personala,in 2003;am depus atunci actele la primarie ,primind doar \"Certifactul de urbanism\".Apoi am contactat o persoana ... (vezi toată discuția)
Vreau sa extind locuinta parintilor...cum fac? anutza_maria anutza_maria Buna ziua, As dori sa stiu ce acte mi-ar trebui ca sa extind locuinta parintilor, vreau sa mai construim inca 3 camere. Mentionez ca stam la curte si avem o ... (vezi toată discuția)