avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Casatoria a fost ınregistrata de catre Ambasada Romana din Ankara,am o fetita de 9 ani.
Va rog sa ma ajutati.tatal areŸşi o hotarare judecatoresca pentru ultraj şi vatamare corporala ımpotriva mea. multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 15:21, 1 August 2010
Ce ati dori sa aflati, mai exact?
Unde s-a incheiat casatoria?Unde ati avut ultimul domiciliu comun?Ce cetatenie aveti fiecare?Puneti dvs intrebari....
doriti sa stii daca puteti pierde tutela copilului? e usor eliptic enuntul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort samire07 samire07 buna ziua , sunt casatorita ın Turcia,casatoria mea e ınregistrata şi ın Romania.Aş dori sa ştiu daca pot deschide divortul ın Romania, ... (vezi toată discuția)
Viza - am depasit cele 90 de zile se sedere in turcia mitzyca mitzyca buna ziua.am si eu o intrebare ,daca imi poate raspunde cineva urgent!!!!sunt casatorita cu un cetaten turc in romanıa.ne aflam ın turcıa de 7 ... (vezi toată discuția)
Casatoria dintre o romanca si un turc pe teritoriul turciei veradarya veradarya sunt romanca si locuiesc in spania.iubitul meu este turc.si am hotarat sa ne casatorim.singura optiune este sa merg in turcia.din motiv ca el nu poate intra in ... (vezi toată discuția)