avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... avocat Londra
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

avocat Londra

Buna ziua
As dori cateva informatii in legatura cu desfasurarea activitatii de avocat pe teritoriul Marii Britanii.
Cunoasteti pe cineva care s-a inscris in baroul englez? Stiu cate ceva despre acest subiect dar caut pe cineva care a mers cu procedura pana la capat si acum profeseaza in Londra. Ma gandesc ca dupa definitivat sa ma inscriu in baroul de acolo.
Va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Iulie 2010
sergiu dan, utilizator
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 18:17, 31 Iulie 2010
Poate gasiti aici raspunsuri la intrebari: www.avocatnet.ro/content/art...
Textul integral al directivei: [ link extern ]
Evident institutia locala va poate lamuri mult mai bine in ceea ce priveste conditiile de a profesa la Londra.
L.C.
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Iulie 2010
Laura Ciobeica, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocatura peste hotare 85anca 85anca buna ziua am si eu o intrebare, ca avocat stagiar in ro pot profesa in italia? si daca da cum se procedeaza, va multumesc (vezi toată discuția)
Exemple subiecte pentru examenul traduceri rus-roman, roman-rus domeniul juridic Ludmila85 Ludmila85 Buna ziua! Imi doresc sa ma inscriu la urmatoarea sesiune de examen pentru obtinerea certificatului de traducator rus-roman, roman-rus domeniul juridic. Ma ... (vezi toată discuția)
Certificat traducãtor - examen limba francezã ysaraisa ysaraisa Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu exemple de subiecte pentru obtinerea certificatului de traducator autorizat in limba franceza? eu am obtinut DALF-ul ... (vezi toată discuția)