avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... salut !! probl.urgenta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

salut !! probl.urgenta

Salut !! Am citit pe aici niste subiecte si ma intrebam daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu o problema !
In urma cu o luna m-am hotarat sa cumpar niste haine de pe internet !
Deoarece nu puteam sa sa le comand singur(erau necesare niste chestii de care eu nu puteam face rost) am apelat la ajutorul unui baiat din bucuresti pentru a-mi aduce hainele!
Toate bune si frumoase ! Am stabilit detaliile si ne-am pus de acord ca eu sa ii trimit jumatate de suma acum si restul cand imi trimite hainele!
Am dat comanda si cand sa imi trimita hainele baiatul s-a facut disparut si odata cu el si prima jumatate din suma si anume 47milioane lei vechi (destul de mult)
Intrebarea mea este daca am ce sa ii fac pe cale legala (am adresa lui,copia dupa buletin,chitantele de la banca din care reiese ca i-am transferat acea suma de bani,marturia doamne de la banca care mi-a incasat banii) !!!
Daca fac o plangere la politie cu ce ma ajuta sau daca aveti alta idee mai buna si eficienta v-as fi recunoscator !!
Multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: orca , utilizator 14:22, 10 Septembrie 2007
apropo mai am si convorbirile de pe yahoo messenger prin care el spune clar k se obliga sa imi dea produsele intocmai cum am stabilit !!!
si daca puteti sa ma indrumati cum anume sa fac plangerea(penal sau abuz de incredere) !! Eu nu ma prea pricep si de aceea apelez la ajutorul d.voastra! Ms Mult!
Pangere penala pentru furt. Descrieti in cuvintele dvs. tot ceea ce s-a intamplat, atasati copii dupa toate actele doveditoare pe care le aveti si le depuneti la inspectoratul de politie al domiciliului dvs. Acestia le vor trimite la Bucuresti.
si o sa ma rezolve?? sau va mai dura ceva dupa cum am auzit de politia din romania !
pai in final o rezolvare va fi
conditia e ca bi sa fir ok, adica sa nu fie un fals

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit cu totul si cu totul altceva. ientzy ientzy Buna ziua, Am avut o licitatie pe situl okazii in care imi doream sa vand un calculator. La un moment dat am primit un mesaj de la un anumit user cum ca ar ... (vezi toată discuția)
Amenintari la telefon eu12 eu12 ce demersuri tb sa fac atunci cand sunt amenintata si mi se vb urat la adresa mea (injuraturi etc)? primesc telefoane mereu si mi-a furat si contul de la yahoo ... (vezi toată discuția)
Insulte repetate si calomnii Robert68 Robert68 Va rog sa-mi spuneti daca pot deschide un proces penal pentru insulte repetate. De cateva luni sunt sunat la telefon si insultat, respectivul crezand ca poate ... (vezi toată discuția)