avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Care va fi salariul meu?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Care va fi salariul meu?

Tocmai am primit gradatie sunt functionar public,superior,1 cu 1.Stiu ca este maximum,nu-i asa?Puteti sa-mi spuneti va rog, care v-a fii salariul meu,incepand cu 1 august 2010?
Cel mai recent răspuns: monalisa2010 , utilizator 13:28, 1 August 2010
Daca doriti sa stiti care va fi salariul dupa 1 august 2010, trebuie sa specificati si vechimea in munca , conform Legii salarizarii unice, vechimea este inclusa in salariu. In mod cert va fi unul redus cu 25%.
Sunt functionar public de executie,intr-o primarie de oras,inspector, clasa I ,grad profesional superior,treapta 1,nivel studii S,22 de ani vechime.Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare de studii medii la studii superioare ciobotaruhoria11 ciobotaruhoria11 Sunt functionar public primarie cu o vechime la acelasi loc de munca de 25 ani. In anul 2010 mi s-a facut reincadrarea conf legii ca referent clasa III, ... (vezi toată discuția)
Functionar public avansare ContSters146176 ContSters146176 Buna ziua,va rog sa imi spuneti daca la 27 12 2010 am facut 5 ani vechime in functia de inspector grad profesional asistent,gradatia 1, clasa 37 pot fi ... (vezi toată discuția)
Promovarea ca urmare a absolvirii studiilor de nivel superior andreea pad andreea pad Buna ziua! Sunt functionar public, referent III, superior 1. Anul acesta voi termina Facultatea de finante-banci,frecventa redusa, de 3 ani.Va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)