avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... functionar public avansare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

functionar public avansare

Buna ziua,va rog sa imi spuneti daca la 27 12 2010 am facut 5 ani vechime in functia de inspector grad profesional asistent,gradatia 1, clasa 37 pot fi incadrat intr o alta clasa si gradatie?
Mentionez ca sant functionar public,avand studii cu licenta si master!

Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 22:01, 9 Februarie 2011
Evident ca fara studii superioare absolvite cu licenta nu ati fi putut ocupa o functie de inspector - clasa I, iar masteratul chiar nu are relevanta la promovarea in grad. (decat in cazul promovarii in vreo functie de conducere)#-o
Nu mai exista avansare in treapta de salarizare.#-o
Faceti confuzie, ca si majoritatea functionarilor publici care habar nu au de statutul lor....:(:hammer:
Daca va referiti la promovare in grad profesional superior, da - indepliniti conditia de vechime necesara, dar ar mai trebui sa aveti si calificativul bine pe ultimii 2 ani calendaristici...:)



Ultima modificare: Miercuri, 9 Februarie 2011
Tanjiani, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare functionar public tandrei1 tandrei1 Angajat bugetar, referent principal cu studii medii, vechime in functie peste 20 ani. Am terminat Facult de Manag-Fin , specializarea management, 3 ani cu ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa functionari publici meri402003@yahoo.com meri402003@yahoo.com Cum se stabileste salariul de baza in anul 2011 pentru functionarii publici care au absolvit studii superioare si au sustinut examenul de promovare in clasa? (vezi toată discuția)
Promovare in clasa profesionala Flori14 Flori14 Buna ziua, Sunt Functionar public in momentul de fata incadrata in functia de publica de referent, clasa III, grad profesional superior, clasa de salarizare ... (vezi toată discuția)