avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cedare loc parcare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cedare loc parcare

As dori sa stiu daca din punct de vedere legal se poate ceda locul de parcare al unei masini a carei proprietara sunt, catre o firma infiintata de mine. Am facut un contract de comodat prin care eu, in calitate de persoana fizica, ofer spre folosinta masina firmei mele. Activitatea firmei va incepe la data de 1 august, iar eu dorec sa solicit primariei acordarea unui loc de parcare pentru masina si nu stiu daca sa solicit aceasta in nume personal, iar apoi pot sa cedez locul de parcare firmei sau daca trebuie sa solicit acest loc de parcare in numele firmei pe care o reprezint.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 00:02, 1 August 2010
Daca deja ati incheiat contractu de comodat cu privire la masina, atunci mai bine faceti cererea in calitate de reprezentant al firmei pe care ati infiintat-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract comodat auto guest31ro guest31ro Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate face un contract de comodat intre un SRL si o persoana fizica (mama) dar pastrand toate cheltuielile pe firma. ... (vezi toată discuția)
Poate comodatarul sa permita unui tert folosirea bunului primit in comodat? retromusculo retromusculo Am dreptul in calitate de comodatar Intreprindere Familiala sa pot ,, subinchiria\\" o parte din spatiul primit de la comodant daca acesta este de acord? (vezi toată discuția)
Contract de comodat auto cu masina inscrisa in bulgaria user_andrei user_andrei Va salut. Sunt administratorul unui S.R.L si as dori sa stiu daca se poate incheia un contract de comodat auto intre mine si societate avand o masina inscrisa ... (vezi toată discuția)