avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drepturile detinutilor politici
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drepturile detinutilor politici

Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti de ce drepturi beneficiaza detinutii politici condamnati in regimul comunist, si ce ar trebui facut pentru a beneficia de aceste drepturi in cazul in care a fost confiscata averea iar statul roman s-a folosit de ea pina in 1989?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:32, 2 August 2010
Aceste drepturi sunty prevazute in Legea nr. 221/2009. Urmeaza sa va adresati tribunalului pentru a obtine repararea pagubei produsa prin aceasta condamnrae conform acestei legi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile fostilor detinuti politici din perioada comnista dorinahojbota dorinahojbota La ora actuala sunt cetatean german am plecat din romania inca inainte de revolutie(am fugit). In perioada comunista am fost detinut politic 8 ani de zile si ... (vezi toată discuția)
Despagubire pe apartament confiscat coser coser Buna seara, Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez ca sa-mi pot recupera valoarea apartamentului confiscat prin sentinta unui tribunal militar în perioada ... (vezi toată discuția)
Proces peste proces dmh dmh daca pe baza D.L. 118/1990 sunt in recurs la C.E.D.O., pot deschide proces si in tara pe baza L.221/2009 ? (vezi toată discuția)