avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu mediu pe unitate in cazul primei nasteri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu mediu pe unitate in cazul primei nasteri

Buna ziua!
As dori sa stiu daca mai este valabila legea in care se acorda un salariu mediu pe unitate in cazul primei nasteri. Mentionez ca sunt bugetar si as dori sa ma adresez serviciului financiar de la locul meu de munca, dar nu stiu ce lege sa invoc.
VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:36, 2 August 2010
Invocati Contractul colectiv de munca la nivel national

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu mediu pe unitate acordat mamei pentru nasterea fiecarui copil neva neva Buna ziua, intrebarea mea e in legatura cu salariul mediu pe unitate acordat mamei pentru nasterea fiecarui copil (Contractul Colectiv de Munca Unic la Nivel ... (vezi toată discuția)
Contractul colectiv de munca la nivel national Marina_M Marina_M Buna ziua, Sunt salariata de mai bine de 12 luni, momentan in concediu prenatal si as dori sa ma lamuresc cu privire la cateva aspecte din cadrul ... (vezi toată discuția)
Salariu suplimentar pentru nasterea copilului sevenx sevenx Hristos a inviat! Contractul Colectiv de Munca Unic la nivel national pe anii 2007-2010 , prevede conform art 51 si art 101 acordarea unui salariu la ... (vezi toată discuția)