avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

banca

Buna ziua, am o intrebare. Si anume, am un imprumut in banca, pe numele sotului, este in euro, de circa 18.000 euro. Suntem bugetari amandoi, iar rata noastra a ajuns la 265 de euro, ce solutie avem? Mentionez ca avem proprietate o masina si un apartament, dar nu am girat cu ele, adica nu este un credit ipotecar, banca ni le poate lua?
daca nu platiti ratele banca poate cere executarea silita, adica vi se scot la licitatie bunurile si din banii obtinuti se va achita creditul si restul-daca ramane-vi se va returna dupa scaderea cheltuielilor de executare.
Parerea mea este sa nu asteptati asta.Mergeti la banca si cereti o suspendare a platii ratelor sau o reesalonare.Am un coleg care dupa o astfel de cerere la banca a obtinut un an sa plateasca doar dobanda nu si rata. Succes!
Asta am si facut, dar pentru sase luni, doar atat se poate.
Ideea este alta, dupa acest lucru eu ce fac???????

Salariul tot il taie, eu de unde platesc????

Nu-mi vine sa cred ca nu exista solutii.

De ce au facut imprumuturi guvernantii????? Nu sa le dea la banci, iar ele sa gaseasca solutii???

In momentul acordarii imprumutului nu stiam ca imi vor taia din salariu atat de mult, sigur nu sunt singura in aceasta situatie???

De aceea v-am cerut parerea, din punct de vedere al dvs.
Daca vroiam o ideea a unui necunoscator, ca mine, nu va mai scriam.

Multumesc.
roxana11277 a scris:

Asta am si facut, dar pentru sase luni, doar atat se poate.
Ideea este alta, dupa acest lucru eu ce fac???????

Salariul tot il taie, eu de unde platesc????

Nu-mi vine sa cred ca nu exista solutii. :rolleyes:

De ce au facut imprumuturi guvernantii????? Nu sa le dea la banci, iar ele sa gaseasca solutii???

In momentul acordarii imprumutului nu stiam ca imi vor taia din salariu atat de mult, sigur nu sunt singura in aceasta situatie???

De aceea v-am cerut parerea, din punct de vedere al dvs.
Daca vroiam o ideea a unui necunoscator, ca mine, nu va mai scriam.

Multumesc.

nu disperati, poate aici

www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Marți, 3 August 2010
ContSters123067, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S-a efectuat executarea silita a imobilului cu care s-a garantat imprumuturile, infiintarea de poprire pe venituri cu blocarea tuturor conturilor vaniel vaniel Buna ziua! In luna februarie 2014, executorul judecatoresc a efectuat executarea silita a imobilului cu care fusesera garantate doua imprumuturi, respectiv ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar danaliana83 danaliana83 Sint in situatia disperata de a nu mai putea plati un credit ipotecar,am incercat solutii cu banca dar nu ma avantajeaza.Ce mi se poate intampla in continuare ... (vezi toată discuția)
Executare silita TRANSLATOR TRANSLATOR Buna ziua , Am contractat in anul 2008 un credit de nevoi personale in cuantum de 18.000 euro . Nu am fost rau platnic pana anul acesta . Datorita unor ... (vezi toată discuția)