avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua ,
Am contractat in anul 2008 un credit de nevoi personale in cuantum de 18.000 euro . Nu am fost rau platnic pana anul acesta . Datorita unor probleme financiare , mi-a fost reesalonat creditul insa , in anul curent , banca mi-a marit inexplicabil rata si dobanda la 300 de euro. Banca nu a acceptat nicio discutie . Astfel , de 6 luni nu am platit rata
As dori sa aflu care sunt etapele prin care banca isi recupereaza debitul ( articolele ?legea ? ) . Nu am girat cu bunuri in momentul contractarii creditului . Cum as putea sa obtin o rata mai mica sau egala cu cea de dinainte ? Ce ma asteapta ?
Am doar o proprietate impreuna cu sotia si cota -parte la un apartament al parintilor impreuna cu fratele meu ( succesiunea nu este facuta ) .
Va multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 12:39, 22 Aprilie 2012
O explicatie trebuie sa va dea banca cu privire la marirea ratei si dobanzii.
Cu privire la recupearea debitului se va proceda la executarea dvs. silita, fie prin poprirea veniturilor, fie prin executarea silita a unui bun aflat in proprietatea dvs., chiar si daca este o cota - parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imposibilitate plata rate a.l. a.l. buna ziua. am doua credite de nevoi personale (un credit facut acum 2 ani celelalt acum un an) impreuna cu sotia la BCR cu ipoteca pe o casa (este a bunicii ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre banci- restabilire rata functie de veniturile actuale azael azael as vrea sa stiu daca exista o lege care sa stipuleze ca bancile ,sa nu poata sa iti i-a pentru plata ratei mai mult de 30% din veniturile familiei ? sau ceva ... (vezi toată discuția)
Banca roxana11277 roxana11277 Buna ziua, am o intrebare. Si anume, am un imprumut in banca, pe numele sotului, este in euro, de circa 18.000 euro. Suntem bugetari amandoi, iar rata noastra ... (vezi toată discuția)