avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Decont nou de TVA...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Decont nou de TVA...

OPANAF nr.2245/ 29.07.2010 aduce noul format al decontului de TVA si elimina total rubrica de achizitii, respectiv livrari cu cota de 19%.Si totusi in anumite cazuri mai avem achizitii de bunuri si servicii, respectiv livrari, cu aceasta cota...
Ce e de facut in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 09:39, 3 August 2010
Se merge pe regularizari.
si opinia mea este aceeasi :);
As mai adauga ca , pentru buna ordine, ar trebui pastrate in jurnalele de tva ambele cote .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decont tva Ana M Eliade Ana M Eliade La randul 30 din decontul de TVA trebuie declarat soldul TVA-ului de plata din decontul perioadei fiscale precedente neachitata pana la data depunerii ... (vezi toată discuția)
Decont de tva (regularizare tva dedusa) D33a16 D33a16 Buna ziua. Am si eu o nelamurire la un decont de TVA la Regularizare taxa dedusa. In decont am urmatoarel date: -Rand 9(livrari de bunuri si prestari de ... (vezi toată discuția)
Declaratia 300 previas previas Am o nelamurire la completatea declaratiei 300 am bunuri achizitionate supuse masurilor de simplificare (taxare inversa),intrebarea este :la randul 10 pun ... (vezi toată discuția)