avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare pe perioada concediului de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare pe perioada concediului de odihna

Va rog sa ma indrumati catre partea legislativa care prevede ca un salariat aflat in concediu de odihna la o societate, nu se poate angaja cu CIM pe determinata , program de 8 ore la o alta societate , pe perioada concediului!!! Ma lovesc de situatii din ce in ce mai ciudate la acest angajator!!!! Va multumesc!!!!#-o
Cel mai recent răspuns: orca , utilizator 14:07, 2 August 2010
Nu iti interzice nimeni
1. Concediul de odihna este definit ca perioada in care un salariat se odihneste pentru a reincepe activitatea cu forte proaspete.
2. Dar nici o lege nu interzice ca pe perioada CO sa aveti un CIM.
3. Puteti avea, in acelasi timp, mai multe CIM.
4. Cu care angajator aveti probleme: cu cel de unde ati intrat in CO sau cu cel unde vreti sa incheiati CIM?
Din punctul meu de vedere se poate merge pe cumul de functii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna neefectuat madi33 madi33 Am fost angajat 2 ani si 8 luni din care mi-am luat concediu de odihna 5 zile, urmeaza ca la sfarsitul lunii august sa plec din firma.Ce se intampla cu zilele ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in perioada de preaviz pt restructurare ContSters88537 ContSters88537 Buna ziua, In perioada preavizului pt restrucurare, concediul de odihna se acorda cu acordul partilor sau este dreptul angajatului? Se scad cele 7 zile de ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna si preaviz dreptaciul dreptaciul in ianuarie 2010 voi intra in concediu de odihna, pe care il voi lua integral pt tot anul , adica 27 zile lucratoare. in cazul conedierilor colective , ... (vezi toată discuția)