avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... angajare pensionar
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

angajare pensionar

As dori sa ma reangajez in Surcusala de Distributie Energie Electrica ,sunt de azi pensionar cu o pensie de 1663 lei.Daca i-mi permite legislatia,forma de angajare si care este legea in baza carea as putea sa ma reangajez fara sa-mi fie afectata calitatea de pensionar.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:02, 2 August 2010
puteti fi angajat cu norma redusa de lucru.forma de angajare e conventia civila.
Daca sunteti pensionar de limita de varsta puteti sa va angajati si cu contract individual de munca. Nu exista interdictii in cumulul pensiei cu alte venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare pensionar cu contract de munca perioada nedeterminata sau determinata? chrboc chrboc Buna ziua si multumesc in avans pentru raspuns. Situatia este urmatoarea: am o angajata care s-a pensionat 1999 pentru limita de varsta. Patru ani a lucrat la ... (vezi toată discuția)
Persoane fizice autorizate...... mili1976 mili1976 O femeie de servici pensionara si o alta persoana ,de asemenea pensionara in ce baza poate fii angajata la o institutie?potrivit Codului Civil pot fi angajati ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie cu salariu Sava Geta Sava Geta Buna ziua, sunt pensionata la limita de varsta si reangajata cu contract individual de munca la aceeasi institutie bugetara la care am lucrat. Doresc sa stiu ... (vezi toată discuția)