avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... bank
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

bank

. In data de 14.07.2010 am primit acasa o NOTIFICARE prin care sa specifica REZILIEREA CONTRACTULUI si ca acum o sa se ocupe de aceasta problema CORPUL EXECUTORILOR JUDECATORESTI unde imi cere ca in 15 zile sa achit toata suma datorata in baza CONTRACTULUI .Am fost la sediul bancii pentru a discuta situatia creeata ,dar acolo am primit un raspuns ''SEC'' ; ''AM REZILIAT CONTRACTUL CU DVS . PENTRU NEPLATA SUMELOR SI INTARZIERI DE 90 DE ZILE. BANCA SI-A RECUPERAT BANII DIN ASIGURARI , EU URMAND SA MA DESCURC MAI DEPARTE CU EXECUTORII BANCARI.'' Din discutiile avute am incercat sa explic ca nu am fost rau platnic, achitand totusi o suma de bani, nelasand sa treaca 90 zile fara sa achit nimic dar mi s-a comunicat ca am inteles eu gresit... ci s-au adunat 90 zile de intarzieri de plata. In luna IULIE am incercat sa contactez telefonic un reprezentant de la EXECUTORI dar erau in concediu, urmand sa-i contactez in luna AUGUST. Am luat legatura azi 02.08.2010 cu un reprezentant , da din discutiile avute acesta insista ca nu am decat doua variante :
1. CREDIT IPOTECAR . 2 . REFINANTARE CU 2 GIRANTI CU VENIT DE 1000 LEI DAR SA NU FIGUREZE CU DATORII LA BANCI. Eu am propus sa-mi opreasca din salariu dar nu prea sunt de acord ca opresc putin(salariu meu fiind de 1000lei pana luna trecuta). In situatia aceasta ce este de facut?????????? va rog sa ma sfatuiti si pe mine. VA MULTUMESC!
Ultima modificare: Luni, 9 August 2010
ContSters161046, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 12:54, 3 August 2010
singura solutie viabila ar fi refinantarea.
NU GASESC GIRANTI. NU SE MAI BAGA NIMENI ,PENTRU CA NU STIU CE VA FI MAINE...RAMAN SOMERI. #-o#-o#-o
daca aveti bunuri pe numele dvs, acestea pot fi executate silit. asa ca, poate totusi gasiti solutii pt plata imprumutului, sa nu se ajunga la o executare.
daca nu aveti bunuri, nu le ramane decat sa va puna poprire pe salariu
valy3970 a scris:

In data de 18.11.2008 am facut un imprumut la banca ...........dar in timp nu am mai putut achita rata lunara din cauza opririlor din salariu a sporurilor ,bonurilor care le luam ............................... Am luat legatura azi 02.08.2010 cu un reprezentant , da din discutiile avute acesta insista ca nu am decat doua variante :
1. CREDIT IPOTECAR . 2 . REFINANTARE CU 2 GIRANTI CU VENIT DE 1000 LEI DAR SA NU FIGUREZE CU DATORII LA BANCI. ................................In situatia aceasta ce este de facut?????????? va rog sa ma sfatuiti si pe mine. VA MULTUMESC!



cele 2 variante sunt imposibile. si chiar daca ar fi posibile, sunt inacceptable. pentru ca in prima varianta vi se cere "casa" pentru un imprumut care initial, banuiesc, a fost "de consum" garantat cu veniturile, iar in a 2-a varianta, sa-i nenorociti si p-altii...

poate gasiti idei aici

www.avocatnet.ro/content/for...
Creditul a fost DE CONSUM nu ipotecar... Totusi se insista cu CASA sau REFINANTAREA. La varianta cu opritul din salariu nu prea vor.

Alte discuții în legătură

Executare silita credit de refinantare (nevoi personale) Bogdan13-10 Bogdan13-10 Buna ziua, Numele meu este Bogdan, am o situatie pe care vreau sa o prezint: - in luna iulie 2008 am semnat un -contract de imprumut pentru ... (vezi toată discuția)
Popriri ContSters188799 ContSters188799 am facut un imprumut la un CAR, si am fost girata de 2 persoane. nu am reusit sa platesc la timp si mi-a fost trimis imediat dosarul la un executor, care acum ... (vezi toată discuția)
Am girat si acum am probleme pukla pukla Acum aprox 2 ani am girat un coleg de servici. El nu mai lucreaza la noi si are o situatie financiara foarte proasta. Oricum... in ultima perioata (poate chiar ... (vezi toată discuția)