avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate scrisoare de caracterizare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

scrisoare de caracterizare

Buna ziua,
dori, daca se poate sa ma ajute cineva cu un model de scrisoare de caracterizare.
Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciolca , Consultant resurse umane 14:53, 3 August 2010
In primul rand pentru ce va trebuie aceasta caracterizare? Cine trebuie sa o intocmeasca? Nu exista un model anume, se intocmeste in raport de scopul pentru care a fost ceruta. Astfel, in principiu cuprinde urmatoarele : Subsemnatul(a)..... (numele si prenumele celui care o intocmeste), calitatea in care o intocmeste (diriginte, profesor, sef etc.) caracterizez pe numitul (a) ...... (numele si prenumele celui care este si a solicitat caracterizarea) care este ....... (elev, angajat etc.) la .......
( scoala, firma, societatea etc.) ca fiind ........ In continuare se trec cateva din calitatile celui care a solicitat caracterizarea (constiincios, corect in relatiile cu cei din jur, sociabil, preocupat de bunul mers al activitatii, punctual, etc.). In final se poate mentiona de catre cel care intocmeste caracterizarea ca recomanda pe cel in cauza pentru a ......... (fi promovat, a fi mutat, a participa la anumite cursuri, a se inscrie la o scoala etc.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caracterizare jandarmi onitzza_31 onitzza_31 as dori si eu un model de caracterizare pentru jandarmi ...diriga mea nu vrea sa mi-o faca X-(cn ma ajuta ?va rog din suflet adresa mea onitzza_31@yahoo.com ... (vezi toată discuția)
Încãlcarea drepturilor la liceu ghesha ghesha Bună ziua. Sunt elev în clasa a XII-a, și consider că profesoara (diriginta) nu a avut un comportament decent. Cer ajutorul dumneavoastră, mai ... (vezi toată discuția)
Caracterizare persoana bebitza_79 bebitza_79 Buna seara.Mi s-a cerut o caracterizare de persoana pt la politie si nu prea am idee cum sa o fac.Ma puteti ajuta?Mentionez ca imi cere caracterizarea de la ... (vezi toată discuția)