avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... citatie la directia generala anticoruptie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

citatie la directia generala anticoruptie

Buna ziua!
Am primit o citatie de la DGA. Cum pot fi sigura de autenticitatea ei? Am colegi care fac glume. Nu stiu nici un motiv pt care as putea fi citata. Mentionez, ca sunt chemata la Bucuresti, eu fiind din provincie. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 19:56, 2 August 2010
Unde lucrati?
nu fac ei asemenea glume sa citeze din greseala. verificati pe citatie daca sunt corecte datele privind numele, prenumele precum si adresa dvs.
Fa obiectul cercetarii lor. Colegii mei fac glume.
mangul a scris:

Am primit o citatie de la DGA. Cum pot fi sigura de autenticitatea ei?

In mod normal trebuie sa fie tipizata, sa fie completata la fiecare rubrica(numar dosar, in ce calitate sunteti chemata etc) este indicat un numar de telefon de contact, respectiv o stampila a DGA.
Puteti suna inainte de a va prezenta acolo!
Citatia am gasit-o in cutia postala. Nu a sunat nimeni,eram acasa.

Alte discuții în legătură

Citatie prezentare la politie - legalitate citare georgiana83 georgiana83 am gasit azi in usa o citatie de la politie pe numele meu pt a ma prezenta la o anumita sectie. citatia nu are nici o stampila . este valabila citatia? (vezi toată discuția)
Cerere in vederea redactarii hotaririi ContSters355039 ContSters355039 Vreas sa fac o cerere in vederea redactarii hotaririi deoarece au trecut 30 de zile . Aceata trb depusa personal sau o pot trimite pe fax ? Este ceva tipizat ... (vezi toată discuția)
Citatie dga in calitate de martor BogdanH BogdanH Buna dimineata, Astazi am primit o citatie de la DGA ca trebuie sa ma prezint ca martor intr-un dosar penal (sunt aduse in discutie art. 289-290 din codul ... (vezi toată discuția)