Vreas sa fac o cerere in vederea redactarii hotaririi deoarece au trecut 30 de zile . Aceata trb depusa personal sau o pot trimite pe fax ? Este ceva tipizat sau o concep eu ?:O
Solicitati oficial presedintelui instantei care urmeaza sa redacteze hotararea sa dispuna urgentarea redactarii si comunicarii acesteia
Puteti com,unica cererea dvs fie personal prin serviciul de registratura al instantei,prin corespondenta postalacu confirmare de primire,sau prin fax
Nu exista model tip cerere
Se poate depune si prin fax,dar cel mai bine este sa o depuneti personal la registratura instantei cu semnaura de primire si stampila instantei.Nu este o cerere tipizata dar, trebuie sa contina cateva elemente principale:identificarea dvs.(nume,prenume,cnp,calitatea procesuala a dvs.),instanta de judecata,nr.hotarare,nr.dosar.
Cererea se poate trimite si prin fax.
Aceasta nu este tipizata dar trebuie sa contina in mod obligatoriu urmatoarele elemente:
- instanta;
- numarul de dosar;
- numele dv. si calitatea pe care o aveti in dosar;
- numarul si data hotararii pronuntate in dosar;
- semnatura dv.
Regula celor 30 de zile este doar pe hartie, nu intrati in panica. Eu am primit o hotarare pronuntata in noiembrie 2014, abia in aprilie 2015...Singura solutie in aceste cazuri este doar RABDAREA...Sa nu credeti ca cererea dv. va conduce automat la sensibilizarea judecatorului care a pronuntat-o...Acesta o va redacta cand va avea timp sau cand isi va face timp...;)