avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transfer la cerere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transfer la cerere

Lucrez ca f.p. si sunt afectat de restructurare.Am identificat o unitate asemanatoare care are deficit de personal inclusiv functia mea. Doresc sa ma transfer la cerere. Va rog sa ma indrumati ce trebuie sa fac si cum sa procedez.Unde trebuie sa fac cerere,si de la cine sa i-au aprobarile .Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:03, 3 August 2010
Intr/adevar, transferul la cerere se face in urma aprobarii cererii functionarului de catre conducatorul autoritatii sau institutiei publice la care se solicita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer functionar public Jovanna Jovanna Sunt functionar public intr-o primarie , ma pot transfera la consiliul judetean? Trebuie o anumita vechime pentru a face cerere de transfer ? Postul trebuie ... (vezi toată discuția)
Transferul iulia_is iulia_is Sunt proaspat absolvent de administratie publica, si voi sustine un examen in aceasta luna pe un post la o primarie din alta localitate decat cea in care ... (vezi toată discuția)
Transfer functionar public OV1077 OV1077 un functionar public dintr-o primarie -( economist) studii post universitare se poate transfera la o alta primarie pe un post de la registrul agricol ? Rog ... (vezi toată discuția)