Buna seara , numele meu este Madalina si am si eu o intrebare legata de salarizare.Sunt inspector 1A pe baza de -contract de munca in cadrul unei primarii iar acum primaria este obligata sa treaca tot personalul contractual pe functionari publici.Este posibil ca in aceasta trecere sa su se tina cont de salariul avut ? acum am salriul de incadrare 1038 lei si ma incadreaza, ca functionar, pe inspector asistent 1 cu un salariu de 865 lei . Mentionez ca lucrez in sistemul bugetar de 10 ani , iar din 2008 sunt incadrata cu studii superioare. dupa ce mi se va retine si cei 25% , voi ramane cu salariul de incadrare de 649 lei de la 1038 lei ,este posibil asa ceva? pana si femeia de serviciu castiga mai bine si nu are nici o raspudereX-(.Va rog daca ma poate indruma cineva cui sa ma adresez si ce sa fac , ca nu stiu de unde sa incep:::.Va multumesc
ANFP , asa spune secretarul au fost chemati cu fisele de salarizare pentru toti salariatii , si scuze incadrarea ca functionar era inspector asistent 1
Salarizare
ancageorgeta
1.In anul 2005 am absolvit facultatea, sectia asistenta sociala, la 01.04.2006 m-am angajat ca asistent social cu contract de munca pe perioada nedeterminata ... (vezi toată discuția)