avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cum pot rezilia un contract?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cum pot rezilia un contract?

Pot rezilia un contract incheiat intre mine si RDS pe o perioada de 1 an de zile avand in vedere ca nu au trecut decat opt luni din perioada contractuala?
Vreau sa renunt la acest contractul incheiat cu ei pentru ca este foarte scump si in momentul de fata nu imi mai pot permite sa-l platesc, neexistand alte cauze.
Se poate aplica noua lege privind rezilierea contractelor?
Cel mai recent răspuns: moni.s , utilizator 12:42, 5 August 2010
Ai beneficiat de abonament gratuit la unele servicii pentru o perioada x de timp? Sau ti-au dat vreun echipament gratuit? Sau la reducere?

Deoarece s-ar putea sa te puna sa platesti pentru aceste lucruri in cazul in care reziliezi inainte de termen.

Taxa de reziliere nu au cum sa perceapa.
Da, mi-au dat doua telefoane mobile RDS cu care puteam vorbi gratuit intre ele, dar erau defecte amandoua asa ca nu le-am folosit. I-am anuntat acest lucru si au spus sa merg sa le schimb, insa nu am mai avut timp mai ales ca nu imi trebuiau.
O sa incerc sa le dau telefon zilele urmatoare sa le anunt intentia mea sa vedem ce spun.
La un alt subiect din forum despre taxa de mentenanta de 5 RON un domn povesteste cum a reusit sa rezilieze contractul cu ei. Asadar eu zic ca te poti inspira din povestea lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telefonie Caydenz Caydenz Doresc sa reziliez un contract Vodafone. Am sunat la Vodafone si mi-au spus ca trebuie sa achit o taxa de 150 de euro (sau ceva de genu) pentru a rezilia ... (vezi toată discuția)
Incetare contract raduaw raduaw Buna,acum cateva luni 1,2 am auzit ca sa introdus o lege in Romania prin care clientul poate renunta la un abonament/contract indiferent daca e incheiat pe ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract internet dupa legea 161/2010 daniel77 daniel77 Am fost client al unei firme ”A” ce oferea servicii de internet (am platit taxa de instalare 100 RON si abonamentul lunar, iar rezilierea s-a ... (vezi toată discuția)