avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale acte necesare ONRC pt modificare numar adresa punct de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

acte necesare ONRC pt modificare numar adresa punct de lucru

Buna ziua,
Am infiintat un punct de lucru in urma cu un an de zile.Problema mea este ca cei de la primarie au schimbat numarul strazii din 124 in 27.....intrebarea mea este urmatoarea: ce acte ale societatii trebuie sa modific si care este procedura?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: avdodo , utilizator 10:48, 4 August 2010
Intocmiti hotarare AGA pentru modificare date sediu secundar, la care atasati si adresa eliberata de Primarie prin care sunteti instiintati cu privire la schimbarea numarului administrativ.
Cu aceste documente adresati-va ORC.
Multumesc mult pentru sfat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie spatiu la rc mihaela.aivanese mihaela.aivanese Am o firma care are sediul social in apartamentul meu. Vreau sa deschid o sala de fitness. Trebuie sa declar ceva la RC? Adica sa o fac punct de lucru sau ... (vezi toată discuția)
Radiere pct de lucru just.rain just.rain Cum radiez un punct de lucru infiintat prin actul constitutiv? Trebuie oricum sa-l actualizez pt ca se muta sediul si se schimba adm, e ok daca mentionez si ... (vezi toată discuția)
Sediu secundar al societatii mirela07 mirela07 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii: O societate doreste infiintarea unui sediu secundar, cum se procedeaza se intocmeste hotarare AGA prin ... (vezi toată discuția)