avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... apa de ploaie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

apa de ploaie

daca inteleg, intr-o oarecare masura, de ce cei care locuiesc la bloc trebuie sa plateasca taxa pe apa la ploaie, nu inteleg de ce daca locuiesc la casa trebuie sa plateasc aceasta taxa in conditiile in care ea se infiltreaza in pamant si nu ajunge in reteaua de canalizare. oare vreo instanta a considerat acasta taxa abuziva? exista jurisprudenta in acest sens?
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 00:07, 5 August 2010
Este valabila plata pentru apa pluviala. Nu toata apa se duce in pamant, ci e captata si de reteaua de canalizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata apa meteorica sau apa de ploaie boian boian Am formulat cerere de chemare in judecata a furnizorului de apa potabila pentru a nu mai imi factura prestari servicii (canalizare si epurare) legate de apa ... (vezi toată discuția)
Clauze abuzive la apa nova. intrebare- ce se poate face daca ... iriholo iriholo Clauze abuzive la Apa Nova. Intrebare- ce se poate face daca Apa Nova se prevaleaza de un HCG al Mun Bucuresti pentru a factura abuziv apa pluviala la o ... (vezi toată discuția)
Racordare masina spalat rufe la conducta pluviala NWA84ro NWA84ro Buna ziua, Imi renovez apartamentul dintr-un bloc din \'77 si am dilema racordarii masinii de spalat rufe la conducta pluviala. Atat presedintele ... (vezi toată discuția)