avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensiile se platesc pentru luna in curs?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensiile se platesc pentru luna in curs?

va rog sa-mi spuneti pensiile de orice natura se primesc in luna curenta sau luna urmatoare ca si salariile ex. pt luna iulie se primesc in iulie? cu multumiri
Cel mai recent răspuns: ContSters129189 , utilizator 17:17, 3 August 2010
se acorda in luna curenta
Da, pentru luna iulie pensiile s-au dat in iulie iar pentru august se vor da in august. Salariile se dau in prima jumatate a lunii urmatoare in totalitate (intreaga suma) sau asazisa lichidare (diferenta) acolo unde se da avans in cursul lunii in care se lucreaza.
la fel se procedeaza si cu indemnizatiile de veteran de razboi,sau refugiati?
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se platesc pensiile alexa10 alexa10 va rog sa-mi spuneti pensiile de orice natura se primesc in luna curenta sau luna urmatoare ca si salariile ex. pt luna iulie se primesc in iulie? cu multumiri ... (vezi toată discuția)
Plata indemnizatie de co smeagull smeagull Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: Un angajat care beneficiaza de concediu 1/2 din luna iulie si 1/2 din luna august, a ... (vezi toată discuția)
Scutire impozite locale fetcu costel fetcu costel buna ziua, va rog sa ma ajutati sa inteleg: mama mea este vaduva de veteran de razboi si prizonier. in timpul razboiului ea,copil fiind, a fost refugiata ... (vezi toată discuția)