in cazul unei hale cu o suprafata construita de 700 mp daca pentru obtinerea autoriz de constr s-a obtinut acel acord de la Pompieri mai e nevoie de "autorizatie psi "? precizez ca desfasor depozit cu vanzare piese auto in spatiu. Legea 307 nu m-a lamurit
Cititi cu atentie pe formularul de aviz ,acolo scrie ca prezentul aviz nu tine loc de Autotizatie,privind securitatea la incendiu.La darea in exploatare a obiectivului ,se va depune documentatia pentru obtinerea acestei autorizatii.
eu am inteles din Procedura de autorizare din 13.06.2002 ca ma autorizez in functie de ce activitate desfasor coroborat cu dimensiunile spatiului .Adica nu asa "autorizatie PSI in general" pt ca mi se pare aiurea sa am 2 autorizatii pe langa avizul de care mi spuneti ...adica una "generala" pana nu ma apuc sa desf.activitate si una dupa ce incep o anume activitate...
mai mult art 4 lit c din aceeasi Procedura spune ca "în cazul în care în sediul social sau sediile secundare nu se desfăşoară încă activităţile ce constituie obiectul de activitate al comerciantului, nu este necesară obţinerea autorizaţiei de funcţionare din punct de vedere al prevenirii şi stingerii incendiilor"