avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... autorizatie PSI
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

autorizatie PSI

in cazul unei hale cu o suprafata construita de 700 mp daca pentru obtinerea autoriz de constr s-a obtinut acel acord de la Pompieri mai e nevoie de "autorizatie psi "? precizez ca desfasor depozit cu vanzare piese auto in spatiu. Legea 307 nu m-a lamurit
Cel mai recent răspuns: ContSters56278 , utilizator 13:30, 3 August 2010
Cititi cu atentie pe formularul de aviz ,acolo scrie ca prezentul aviz nu tine loc de Autotizatie,privind securitatea la incendiu.La darea in exploatare a obiectivului ,se va depune documentatia pentru obtinerea acestei autorizatii.
eu am inteles din Procedura de autorizare din 13.06.2002 ca ma autorizez in functie de ce activitate desfasor coroborat cu dimensiunile spatiului .Adica nu asa "autorizatie PSI in general" pt ca mi se pare aiurea sa am 2 autorizatii pe langa avizul de care mi spuneti ...adica una "generala" pana nu ma apuc sa desf.activitate si una dupa ce incep o anume activitate...

mai mult art 4 lit c din aceeasi Procedura spune ca "în cazul în care în sediul social sau sediile secundare nu se desfăşoară încă activităţile ce constituie obiectul de activitate al comerciantului, nu este necesară obţinerea autorizaţiei de funcţionare din punct de vedere al prevenirii şi stingerii incendiilor"
Ultima modificare: Marți, 3 August 2010
ContSters56278, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avize cabinet cosmetic viorel192 viorel192 Nu am inleles din raspunsurile la acest subiect daca in afara de avizul DSP,mai trebuie si de la PSI si Mediu. Va multumesc anticipat ! (vezi toată discuția)
Autorizatii mioara24 mioara24 cine imi poate spune de ce autorizatii am nevoie ptr deschiderea unui coafor (vezi toată discuția)
Autorizatie isu romalex romalex Buna ziua,daca am autorizatie de la pompieri din anul 2002,acum trebuie sa obtin alta,noua? (vezi toată discuția)