avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Agentie Imobiliara-Step By Step
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Agentie Imobiliara-Step By Step

Buna ziua oameni buni.Poate s-a mai vb despre asta pe aici dar credeti-ma ca am citit tot si nu mi-am putut face o idee.eu am o firma de constructii in cu care activez pe teritotiul a doua tari,spania si portugalia.acum m-ar interesa sa imi fac o agentie imobiliara in romania,dar nu stiu mare lucru despre asta.daca cineva ar fii dispus sa imi scrie pasii ce trebuie indepliniti(adica,acte necesare,autorizatii,ce ocupatie trebuie sa aiba personalul)as fii dispus sa si ii platesc o suma de bani pt aceste informatii complete.va multumesc.salutari,Bogdan Bura
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 08:48, 13 Septembrie 2007
~ Conținut șters la cerere ~
Gasiti aici tot ce va trebuie.
www.avocatnet.ro/content/for... >
Salut

Deocamdata nu sunt conditii speciale privind infiintarea unei agentii imobiliare, ....dar,....vor aparea in ceea ce priveste calitatea asociatilor si a administratorilor. Referitor la personal, momentan, nu exista restrictii, ...dar....

actele necesare infiintarii le puteti gasi in varianta completa pe www.onrc.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

pfa - infiintare yony yony buna, as dori sa stiu mai multe detali despre infiintarea unui PFA : ce acte trebuie,cam cat dureaza infiintarea PFA, firme din brasov care se ocupa de ... (vezi toată discuția)
Pot munci in spania? andreiaron andreiaron buna ziua am lucrat in spania in agricultura si am avut carte verdeam lucrat 3 luni dupa care am renuntat si am revenit in tara fara sa cer somaj in spania ... (vezi toată discuția)
Infiintare filiala maria263 maria263 acte necesare infiintarii unei filiale in Romania avand societatea mama in Italia.As dori pasii(ghidul) ce trebuie urmati. (vezi toată discuția)