Buna ziua! Am urmartoarele neclaritati in vederea obtinerii cazierului judiciar pentru o pers.juridica- SRL.
Aceasta pers.juridica are drept asoc. 2 PERS.JURIDICE STRAINE, una este chiar firma-mama.Cum procedez in leg. cu IMPUTERNICIREA PT. AMBELE PERS.JURIDICE STRAINE, ma intereseaza cine semneaza pe imputenicire si ce stampile se pun. Apoi cum fac cu CERTIFICATUL CONSTATATOR-precizez ca am unul pt. pers.juridica al carei angajat sunt si in care se specifica asociatii, pers.juridice straine, dar ORIGINALUL il pot atasa doar la o pers.juridica straina asociata pt. care solicit cazierul judiciar, cum fac cu cealalta pers.juridica asociata straina. Precizez ca ambele pers.juridice straine asociate au reprezentante.
As aprecia mult daca m-ati putea lamuri intr-un timp cat mai scurt.
Din partea persoanelor juridice straine semneaza mandatarul lor din Romania. Imputernicirea o fac cele 2 societati straine in calitatea lor de asociati al p.j. romane. Daca societatile au mandatar in Romania, semneaza prin mandatar. Nu pui stampila celor doua societati straine, nu pui nicio stampila.
Referitor la certificatul constatator, faci o copie legalizata, caci certificatul constatator este valabil atat in original cat si in copie legalizata la notar.
Va multumesc mult.Ok, va rog spune-ti-mi, pe cine trec in cererea pt. eliberarea certificatului de cazier judiciar reprezentant legal sau imputernicit? Va pot spune numele soc. straine LUDAN ENGINEERING CO LTD., numele meu CLAUDIU CRISTEA, si daca puteti completati si dati-mi pe e-mail, va voi da mai multe detalii daca nu inteleg.
Treceti pe imputernicit, cel care are imputernicire de la cele doua societati ca sa obtina si sa ridice certificatul de cazier judiciar emis de unitatea de politie.
Pentru a va trimite un model de imputernicire ori in scrieti un mesaj privat la care sa va raspund ori imi trimiteti adresa dvs. de e-mail ca sa va trimit un model.
Cazier fiscal
just.rain
Pt. infiintarea unui SRL cu asociati persoane fizice este necesar ca acestia sa depuna cazier fiscal sau judiciar? Am intrebat la ORC si m-au trimis la biroul ... (vezi toată discuția)